Connect with us

Artis / Selebriti

” Handsome juga adik-beradik Senrose ni, boleh dapat ni sebab ada value.. ” – Netizen

Hadir Ke Ujibakat Hero Remaja 2023, Penampilan Adik Lelaki Raysha Rizrose, Farza Dida Raih Perhatian Ramai. Wah Handsome Juga Dida Ni, Seiras Muka Raysha !! 

Meninjau ke akaun Instagram Majalah Remaja, perkongsian sebuah video yang memaparkan salah seorang peserta ujibakat Hero Remaja 2023 telah meraih perhatian ramai. Farza Dida merupakan adik lelaki kepada pelakon, Raysha Rizrose.

Raysha juga merupakan adik kandung seibu pelakon, Uqasha Senrose dan Nelydia Senrose. Nampaknya kesemua adik-beradik mereka ini memiliki rupa paras yang cantik dan handsome. Kali ini adik lelaki mereka pula mencuba nasib untuk terjun ke dunia seni.

Menerusi video ini, pelbagai telahan telah dibuat oleh netizen. Ada yang menyatakan Dida boleh pergi lebih jauh dalam dunia seni kerana memiliki rupa paras yang handsome. Ada juga yang menyatakan Dida dengan mudah boleh menyertai Hero Remaja ini

Perkongsian video ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Dida hadir pada hari pertama ujibakat Hero Remaja yang berlangsung di Hotel Concorde, Kuala Lumpur pada 26 Ogos.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihatkan penampilan Dida. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” All the best dida kak nana wish u luck.. Handsome juga adik senrose ni insyaAllah bole ni.. Good luck Dida and do your best.. “

” Boleh dpt nie sbb ada value.. sng nk buat content,story.. yg penting rmi followers di ig dan di tiktok.. insyaAllah boleh dik.. “

” Eh dah besar dah.. Kakak dia juara dewi remaja abg ipar juara hero remaja good luck adiknya .. Handsomenya. gigi cantik.. “

” Menng atau tdk ttp jdi artis.. dia ada iras meerqeen.. go dida.. all the best.. muka raysha rizroze kan.. boleh jadi pelakon ni.. “

” Elok, wah anak ikan.. sebijik kaka dio raisya.. All the best & Good luck Dida.. semoga berjaya.. memang ada peluang dia ni.. “

” Handsome siak adik dia.. boleh pergi jauh ni.. good luck.. confirm jadi artis ni walaupun tk berjaya.. adik beradik sume pelakon.. “

” Wah, handsome lah.. ada iras kakaknya.. adik beradik dorang memang semua ada rupa.. boleh jadi pelakon jugak ni.. “

Kami di Berita Kopak mengucapkan semoga berjaya buat Farza Dida dalam program Hero Remaja musim kali ini. Mungkin ada rezeki Dida untuk terpilih kerana Dida memiliki pakej yang lengkap sebagai finalis Hero Remaja. All the best Dida.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Majalah Remaja

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT