“ Comellah Daria. Sedap dengar dia berselawat.. ” – Netizen

Sari Yanti Kongsi Video Anaknya, Dariya Inara Berselawat Sempena Tahun Baru. Wah, Comel Dan Pandainya Dia Berselawat !!

Tahun baru ini pastinya Sari Yanti, seorang selebriti Malaysia yang dikenali ramai begitu seronok menyambut tahun baru bersama keluarga tersayang. Ramai yang mengenali Sari dengan sikapnya yang lem4h lembut, cantik serta menawan dan personalitinya sebagai seorang isteri dan ibu membuatkan ramai yang gemar mengikuti perkembangannya bersama keluarga di laman sosial.

Meninjau ke akaun Instagram Sari, satu perkongsian video yang memaparkan gelag4t anaknya, Dariya Inara berselawat sempena p0sting pertama pembuka tahun 2021 di laman sosialnya itu mendapat perhatian netizen. Dariya kelihatan begitu comel sekali berselawat sambal bersama-sama mengikuti bacaan selawat ibunya dalam video itu.

Apa yang menarik, gaya Dariya berselawat menggerakkan kepala dan badannya secara lem4h lembut di atas katil itu kelihatan begitu cute sekali. Suara Dariya juga nampaknya begitu manja sekali dan membuatkan ramai peminat yang suka mendengarnya.

Jelas kendegaran suara lembut Sari sedang mengajar dan mengajak anaknya, Dariya berselawat dalam video itu. Malah, Dariya kelihatan semakin sihat membesar dan bertambah comel mewarisi kecantikan Sari, terutama sekali apabila melihatnya tersenyum manis mengalunkan selawat itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Sari mendapat banyak views dan ramai yang mengatakan Dariya kelihatan begitu comel sekali. Malah, ada yang memuji Dariya si cilik yang pandai dan mendapat pelbagai reaks1 positif di ruangan komen. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

 “ Comel lah daria.. Cantiknya puteri Jep n Sari ni.. Alhamdulillah comeynya ya Allah.. Alhamdulillah.. pndai la muntin angah selawat.. Cute sgt.. ”

“ Ala comell.. Alhamdulillah Aamiin.. comeyyy.. Alhamdulillah masha’Allah pandai berselawat keatas junjungan Nabi kita Muhammad Rasuluallah SAW.. ”

“ Ala ala comeynyer dia.. Bestnya pembukaan tahun baru dgn selawat nabi, satu alam bergema.. MasyaAllah bijaknya dia.. Comeynya.. pandai selawat.. ”

“ Allah2 pandainya si comel ni.. Happy New Year to you and your family.. May this New Year brings happiness and joy to your life.. ”

“ Comelnya.. Dengar pelat2 si kecik comel2 sangat.. Ala anak jep nih.. Comeii eyaaa.. rambut jgn pot0ng tau.. simpan pjg.. makin comeii nnti.. ”

“ Ala ala ger4m muka yg last sekali tu.. Alhamdulillah pembuka 2021.. comel dariya.. sedap dengar dia berselawat.. good job sari.. dah besar la kakak.. ”

“ Da besar anak dara mummy sariyanti.. Alhamdulillah.. comel je tengok dariya berselawat.. loveeenyaa.. suara ibu dia pun comel.. ”

Wah, seronok tengok Dariya pandai berselawat. Pastinya Sari begitu gembira melihat puterinya itu pandai berselawat dan mendengar kata. Semoga tahun baru Sari dan Dariya bertambah baik serta didoakan semoga sentiasa sihat sentiasa dan Dariya membesar menjadi anak yang solehah. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG sariyanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..