” Beautiful family, Rayyan comelnya.. ” – Netizen

Elfira Loy Kongs1 Gambar Sempena Tahun Baru Dan Ulang Tahun Perkahwinannya. Ger4m Tengok Pipi Gebu Rayyan !!

Nama pelakon Nurul Elfira Loy binti Ahmad Sabri atau lebih dikenali sebagai Elfira Loy tidak asing lagi dalam Industry hiburan. Elfira telah berkahwin dengan Faris Khairol Anuar pada awal Januari 2019 dan mempunyai seorang anak lelaki bernama Muhamad Rayyan Khalaf.

Meninjau ke laman Instagram milik Elfira, telah dikongs1kan sekeping gambar Elfira mengenakan pakaian sedondon dengan anak dan suaminya. Dalam kapsyen ditulis, Elfira mengucapkan selamat tahun baru dan juga selamat hari ulang tahun perkahwinan kepada dirinya sekeluarga.

Selain itu jua, dalam kapsyen tulisannya, Elfira sempat bergurau mengatakan bahawa suaminya yang ingin mereka mengenakan baju yang sama. Sedar tak sedar, perkahwinan pelakon Elfira Loy dan suami, sudah memasuki usia dua tahun dari tarikh pernikahan mereka pada awal Januari 2019.

Wajah comel anak lelaki Elfira, Rayyan dan kecantikan wajah Elfira juga telah perhatian warganet. Rata-rata pengikut di Instagram memuji kecomelan wajah Rayyan dan kecantikan Elfira. Ada juga pengikut mengatakan bahawa mereka sekeluarga kelihatan begitu comel apabila mengenakan baju yang sama.

Ikuti perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, selain memuji wajah Rayyan yang comel, rata-rata peminat mengucapkan selamat tahun baru dan juga selamat ulang tahun perkahwinan buat Elfira dan Faris. Selain itu, mereka turut mendoakan kebahagiaan Elfira sekeluarga. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” This family is so cute.. Happy new year and happy anniversary el.. More happiness for u and  family.. nice la sedondon ney eyh.. cute gilaaa fmly kak el.. “

” Beautiful family, rayyan comel nya.. Happy new year el.. Happy anniversary you two.. Happy till jannah.. Aamiin.. “

” Cantik.. Family idaman.. Happy new year and happy anniversary.. Selamat tahun baru el.. cutest family.. “

” Happy new year and happy anniversary day to both of you.. Cutenya ur sons.. Geram aunty sha tgk.. “

” Jarang2 husband yang nak, selalu husband ikut apa wife nak.. Aku ada baju ni juga.. Semuanya cute.. Happy anniversary el.. Happy new year cute family.. “

” Happy aniversary el dan faris.. Happy new year el.. Semakin cntik and semoga dipermudahkan segala urusan.. “

” Happy new year and happy anniversary elfiraloy and fariskanuar.. rayyan.. nape handsome sangattt rayyan.. Geram titew.. “

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat tahun baru 2021 dan selamat ulang tahun perkahwinan yang kedua buat Elfira dan Faris. Semoga perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke Jannah dan berbahagia selalu bersama orang tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..