” Comel sungguhlah kakak Ainul ni.. ” – Netizen

Wajah Comel Ainul Mardhiah Memakai Tudung Raih Perhatian Netizen. Manisnya Ainul Dan Bulatnya Pipi Dia. Comel Sangat !!

Si cilik Ainul Mardhiah ini pastinya dikenali ramai. Dia merupakan permata hati rakyat Malaysia sejak berjaya menjalani pembed4han ketumb0han di dalam mulutnya dua tahun lalu. Kini, Ainul semakin sihat dan menjalani kehidupan seperti kanak-kanak lain.

Meninjau ke akaun Instagram ibu Ainul iaitu Nurul Erwani, dua keping gambar Ainul memakai tudung telah dikongsikan. Ainul memakai tudung berwarna ungu dan berbaju lengan panjang berwarna hijau dilihat begitu comel sekali.

Menurut ibu Ainul, dia jarang memakaikan tudung kepada Ainul. Namun apabila sekali Ainul dipakaikan tudung, nampak Ainul begitu comel. Rasanya ramai bersetuju kapsyen yang dikongsikan oleh ibu Ainul ini kan. Ger4mnya melihat Ainul.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 17 ribu likes dan hampir 500 komen yang ger4m melihat wajah Ainul yang comel. Boleh dikatakan ramai sememangnya menantikan gambar dan video terbaru Ainul di media sosial.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecomelan Ainul bertudung dan mendoakan semoga Ainul menjadi anak solehah. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comeynya ainul, cantiknya ainul. Alolo..syg Ainul ni..comelnye dia. Tersangat cute.. Masyallah.. semoga menjadi anak yang baik.. “

” Comel sungguh la kakak Ainul niiii. Cantiknya ainul.. Secantik n persis umminya.. smoga ainul jd ank yg solehah sntiasa.. “

” Allah.. subhanaAllah.. comelnya adik Ainul….. anak solehah.. amb0i pakai tudung pula tuu, semoga Ainul jd anak solehah buat mama n papa.. “

” YaAllah anak… comelnye awak.. ibu jatuh hati tgk awak comel sgt.. ayu nye Ainul.  moga jd anak yg solehah..sihat selalu .. “

” Subhanallah comeynyee dia. She’s sooo cute and semoga menjadi anak yang solehah.. suka tengok ainul dh pndai mcm2…makin comel plak tu.. ” 

” Masya Allah.. comel sgt Ainul bertudung.. Ahlolooo gi mengaji dia, rajin2 ngaji ye syg.. cantiknya mata kakak Ainul..  “

” Heyyyy comel nya ainul smoga ainul jadi anak yg solehah ye. Ainul Malaysians’ sweetheart manisnya kamu masyaAllah.. “

Alahai, comelnya Ainul memakai tudung. Nampak macam anak patung jer wajah Ainul ni. Apapun Kami di Berita Kopak mendoakan Ainul Mardhiah terus sihat dan sentiasa menunjukkan perkembangan yang baik. Semoga Ainul menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..