Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel Lofa dengan perutnya tu. Preggy pun slay.. ” – Netizen

Video Neelofa Ketika Menghadiri Event Dior Cur1 Perhatian Warganet. Wah Dah Sarat Pun Tetap Bertenaga Dan Berseri-Seri Ummi Bilal Ni. Dah Makin Besar Perut Tu, Ramai Yang Teka Baby Girl !! 

Nama Neelofa bukan sahaja tersohor di dalam negara, malah figura ini masih tetap menjadi pilihan brand antarabangsa. Dior mengekalkan Neelofa sebagai dutanya walau pun Neelofa telah pun berhijab dan lebih kepada fesyen muslimah.

Meninjau akaun Instagram Neelofa, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aktiviti Neelofa ketika menghadiri satu event Dior baru-baru ini. Neelofa seperti biasa pasti tampil bergaya dengan fesyennya yang vogue walaupun memakai purdah.

Berpurdah bukan lah alasan untuk Neelofa tidak dapat bergaya. Pemilihan baju Neelofa sesuai dengan imej berpurdahnya dan rata-rata warganet setuju yang Neelofa ada auranya tersendiri sekali pun wajahnya ditutupi dengan purdah.

Neelofa yang kini sarat hamil anak keduanya tetap kelihatan bertenaga dan bersemangat. Banyak betul tenaga Ummi Bilal ini dan baby bump Neelofa menjadi tumpuan. Ramai yang terteka-teki mungkin adik Bilal ini adalah bayi perempuan. Wah andai benar, ada geng lah Ummi selepas ini.

Jom tonton video di bawah :

Sejak posting ini dimuatnaik, ianya  telah pun meraih lebih 20 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Vast influence.. Neelofa is the real definition of modest and higt class.. walaupun neelofa dah berpurdah, brand international tetap pilih neelofa untuk promot brand diorang.. umi bilal sentiasa cantik dan fashion sentiasa melet0psss gorgeous.. ”

” Walaupon preggy dan berpurdah. Still nampak vogue.. pregnant pun slayyy.. Neelofa pergi event mana pun cantikkkk.. ”

” Suka tgk lofa… ddk la ngan sapa pun.. dia tetap nampak ada kelas tersendiri…. manissssss ummi bilal.. Lofa ni kalau berselubung pun org leh nampak aura cantiknya.. ”

” Preggy pun slayy, pen4t lah macam ni hehe. Dah sarat pun tetap cantik dan berseri-seri.. Vibes Lofa lain maciammm.. ”

” Always vogue Ummi Bilal. Perfect example of beauty.. Prettiest.. Ummi Bilal sentiasa letoppss.. Super ummi ni.. ”

” Comel Lofa dengan perutnya tu.. Just wow, cantik sangat Lofa. So modest, role model muslimah Dior.. ”

” Still vouge lah Lofa walau pun dah sarat bawak perut tu.. Berpurdah pun tetap cantik.. Bulat dia tu, harap2 girl. Dah ada dah pewaris for handbags collection. Hehe.. ”

Kecantikan Neelofa memang tidak dinafikan dan tetap nampak cantik sekalipun berpurdah. Apa-apa pun, sama-sama kita mendoakan semoga Neelofa dan kandungannya itu sihat selalu dan segala urusan Neelofa untuk bersalin anak keduanya nanti akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT