” Comel Lara pakai tudung. Dah nampak macam kak long.. ” – Netizen

Penampilan Lara Alana Memakai Tudung Ketika Menghadiri Kelas Online Cur1 Perhatian Netizen. Alahai Pakai Tudung Senget Pun Cantik Lara, Siap Muncung-Muncung Lagi Tu !!

Di saat dunia mengalami pandem1k C0v1d-19 ini, kebanyakan sistem pendidikan mula menggunakan pembelajaran dalam talian. Bermula dari institusi pengajian tinggi sehinggalah ke kelas prasekolah, kesemuanya perlu belajar dalam talian.

Hal ini sudah menjadi satu kebiasaan pada zaman 2020 ini. Meninjau ke akaun Instagram Lara Alana, satu video telah dimuatnaik memaparkan Lara sedang mengikuti kelas secara dalam talian. Lara yang lengkap memakai tudung sedang begitu asyik mengadap komputernya.

Gelagat Lara itu dirakam secara senyap dan dilihat sampai muncung mulut Lara mengikuti apa yang dipelajarinya. Penampilan Lara yang memakai tudung telah meraih perhatian netizen kerana Lara dilihat begitu comel sekali. Nampak macam dah besar sangat Lara bila bertudung.

Inilah yang dikatakan norma baru untuk kanak-kanak pada zaman kini. Bukan semua anak-anak boleh fokus ketika belajar dalam talian tetapi pastinya lama kelamaan situasi ini akan menjadi satu kebiasaan. Nampaknya Lara begitu fokus sekali tu.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen memuji penampilan Lara yang kelihatan begitu comel walaupun tudungnya senget. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Lara tudung tu, ala comel. Lara ada iras janna nick la. kids and kelas ugama. Comel lah Lara.. so cute..  i nak unicorn kat belakang dia plis.. “

” Hi sis.. sis class agama ke tu, Hahahahah lara cute je mata nmpk sebelah je. Comeiii Laraa pakai tudung. Muncung kita sama. haha.. “

” Alolololo comelnya lara alana ni. muncung panjang pun takpe, comellll. tert1ru pulak automatik. Lara dah nampak mcm kak Along dah besar lah.. “

” Comel lara pakai tudung. lara da siap komputer apple.. aunty komputer pun takde.. ades hehe.. cute lara , mancung hidung.. “

” Comelnya Lara kelas online pkai tdung.. hihi.. cantik sangat. mainan kat belakang tu menarik sungguh.. “

Untuk rekod, Lara mempunyai rancangan televisyennya sendiri berjudul Lara Oh Lara yang bersiaran pada tahun 2016 dan kerana mendapat sambutan yang menggalakkan rancangan ini bakal memasuki musim kedua pada tahun 2021 nanti.

Bagus Lara kerana tetap kusyuk dan fokus walaupun belajar secara dalam talian. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Lara Alana berjaya dalam pelajaran dan menjadi anak yang solehah serta membanggakan ibubapa. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..