” Dah anak dara yer, muka mommy betul.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Datuk M. Nasir Dan Datin Marlia Musa, Suci Musalmah Cur1 Perhatian Ramai. Wahhh Cantik Orangnya, Part Tah1 Lalat Kat Dagu Tu Manis Je !!

Datin Marlia Musa, nama yang popular satu ketika dahulu menerusi siri komedi Pi Mai Pi Mai Tang Tu. Namun setelah mendirikan rumah tangga bersama menyanyi tersohor negara, Datuk M. Nasir, dirinya telah mengambil keputusan untuk tidak begitu aktif lagi dalam bidang lakonan.

Meskipun tidak aktif dalam bidang lakonan, Datin Marlia yang begitu giat dalam dunia teater ini pernah bergelar  salah seorang tenaga pengajar di Akademi Seni dan Warisan Kebangsaan (ASWARA).  Kini Datin Marlia lebih selesa menumpukan perhatian sepenuhnya kepada keluarga.

Sedikit informasi, hasil perkongsian hidup Datin Marlia dan Datuk M. Nasir, pasangan ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan. Permata hati pasangan ini diberi nama Suci Musalmah. Satu nak yang cukup klasik, secantik empunya diri.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram Datin Marlia Musa, telah berkongsi gambar terkini anak perempuanya itu. Gambar tersebut memaparkan Datuk M. Nasir yang turut bersama-sama Suci di dalam sebuah kereta. Wahhh dah besar Suci sekarang ni, cantik dan manis orangnya

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Tinjauan di ruangan komen ramai yang tidak sangka anak Datin Marlia kini sudah pun menjadi anak dara. Malah wajahnya juga turut mencur1 perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Wah dah besar Cik Manis ni, dah boleh jadi driver papa dia dah, kejap jer masa kan, manis orangnya.. “

” Woww seronok ler dia, boleh drive kereta, tglkan mak dia kat rumah sorang-sorang, hehehe me time dengan apak.. “

” Napa mak tak ikut, cantik dah besar anak dara Datuk  dan Datin ni, muka sekali tengok macam Datin, manis senyuman dia.. “

” Manis betul Cik Manis ni, dah tak payah tambah gula, lagi-lagi tahi lalat manis kat dagu tu, tambah seri.. “

” Suci.. Wah dah besar dah boleh drive dah, makin berseri dan cantik anak dara Datin ni, dah tak lama nanti terima menantu pula.. “

” Mak tak ikut shopping online kt rumah ke.. Hehehe anak keluar dengan si ayah jer, seronok betul tengok ni.. “

 ” Napa yang si papa tu serius jer muka, sbb anak selfie sambil drive ke, hehehe, cantik Suci sekarang, dah anak dara, muka mommy betul ni.. “

Selain Suci Musalmah, Datuk M. Nasir turut mempunyai lima anak hasil perkahwinannya terdahulu iaitu Ilham, Yassin, Ilham, Shafie dan juga Nurnilam Sari. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga keluarga ini sentiasa bahagia selama-lamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marlia Musa, Suci Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..