” Comel dua beran4k main hujan, tapi nampak mommy Wira lagi teruja.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Video Bermain Hujan Bersama Anaknya, Ardy Wira. Comel Sungguh Wira, Terkedek-Kedek Pakai Baju Hujan !!

Berkongsi video di laman media sosial tentang aktiviti bersama anaknya, akaun Instagram milik pelakon Betty Rahmad ini sering mendapat perhatian warga netizen. Manakan tidak melihat gelag4t anak Betty iaitu Ardy Wira buat ramai yang terhibur.

Ardy Wira atau panggilan manjanya, Wira turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sering mengikuti perkembangan dirinya. Walau baru berusia 1 tahun lebih, Wira juga sudah pandai berkata-kata dengan apa yang ditanya oleh ibunya.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram Betty, telah berkongsi satu video yang memaparkan Betty bersama Wira telah melakukan satu aktiviti riadah yang menarik. Dua beran4k ini yang lengkap berpakaian baju hujan telah keluar bersiar-siar sekitar kawasan perumahan.

Tulis Betty menerusi perkongsiannya itu lagi, dia melakukan apa sahaja untuk membuat anak kecilnya itu gembira dan terasa bahagia, malah Betty juga tidak menyangka bahawa masa berlalu dengan pantas bahawa anaknya itu sudah pun hampir memasuki usia dua tahun.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat perkongsian video oleh Betty  dan mereka juga turut memuji akan sikap layanan Betty terhadap anaknya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Mumy yg lebih ni… Hat hujung tu nmpk. Sakan Mumy.. Suka tgk cara sis lyan ank.. Bgus sgt-sgt tau boleh dijadikan contoh.. “

” Konpius nih….. Mmy ko Wira hok nk main uje nih wira cute sokmo2 gerey ngelih, hehe memang comel betul nengok video ni.. “

” Alahaiii comel je dua2 ni.. Mommy memang pandai buat Wira tak boring .. Menarik betul perkongsian aktiviti ni.. “

” Comel dua beranak ni main hujan, tapi nmpk mommy Wira lagi teruja..  Auntie dulu-dulu siap berenang kuak lentang dalam lopak air dalam kebun getah pulak tu .. “

” Since musim hujan ni tak keluar rumah dah, nampaknya nak kena beli raincoat macam Wira n mommy la, hehe comel.. “

 ” Wah mcm best jer aktiviti mcm ni, bagus Betty, memang nampak Wira memang enjoy dengan aktiviti ni.. “

”  Segala tempat lecak dia nak try… Semuga membesar menjadi anak yg soleh.. Wira so cute, bila besar dia ade moment tu.. Bgus mummy.. “

Wah tengok Wira memang begitu seronok kan melakukan aktiviti seperti ini dengan ibunya. Memang terbaik Betty, sekurang-kurangnya tak bosan Wira kan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Betty akan terus kongsi aktiviti yang menarik bersama Wira  untuk berkongsi dengan ibu-ibu di luar sana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..