” Muka tak0t tengok muka mommy, sikit-sikit tengok.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Mengutip Semula Makanan Yang Tumpah Raih Perhatian Peminat. Alahai Alisa, Comel Je Muka Tak0t-Tak0t Tu. Pandai Kutip Balik Bila Dah Buat Sep4h !!

Alisa Aisyah merupakan anak kepada pasangan selebriti Malaysia, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Nama si cilik ini sememangnya terkenal dan sering kita dengari di laman-laman sosial. Alisa tidak terlepas menjadi perhatian ramai, ada sahaja gelagat dan telatah manjanya yang sentiasa membuatkan peminat cair melihatnya.

Meninjau kepada Instagram Alisa Aisyah yang diwujudkan oleh peminat, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa sedang mengutip makanannya yang terjat0h di atas karpet. Alisa kelihatan penuh tertib mengutip kerepek pisang itu dengan baik sekali.

Alisa mengenakan baju corak berbelang-belang pink purple dengan rambutnya yang comel bertocang kemas dalam video itu. Bertambah menarik lagi apabila melihat aks1 Alisa yang mengutip sambil mengunyah kerepek itu membuatkan netizen bertambah terhibur melihat gelagatnya.

Alisa sememangnya anak yang pintar dan mendengar kata mommy and daddynya. Jelas kelihatan gaya Alisa mengutip kerepeknya yang terjat0h sambil memandang ibunya, Hanis dalam video itu. Alahai baiknya Alisa, walaupun masih kecil sudah pandai kemas balik apabila buat sep4h.

Jom kita tonton video di bawah :

Perkongsian video itu mendapat ribuan views. Malah, gelagat comel Alisa mengutip beberapa kepingan kerepeknya itu mendapat pelbagai reaksi positif daripada netizen. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ So Cute.. Clever Girl.. Comel sggh laaa.. Dgn tocangnya.. Why so cute.. Comel alishaa.. Alahai.. C1annya dia.. Hahahahha apo comelll sangat ni.. ”

“ Pandai ehhh sepahkan rumah.. Minum susu ape nih cer kabor.. Ya Allah comelnyaaa lahai.. Suka tengok video si comel nie.. Moga terkenan lah kt baby dlm perut.. ”

“ Alolo.. Comelnyer.. Pandainya dia.. Hahah.. Mulut tuuu tak benti mengunyah.. Bab4p kang budak ni.. Sambil kutip mengunyah heheh.. ”

“ Dia boleh ikat rambut adik.. Tula tumpah kan lagi. Kan dah kena mar4h.. Muka tak0t tengok muka mak.. Sikit2 tengok.. ”

Alahai, bagusnya Alisa mengutip kembali makanannya yang bersep4h itu. Pastinya tindakan Alisa ini hasil daripada didikan penuh ibu bapanya yang sentiasa mengajarnya untuk selalu bertanggungjawab dalam apa jua yang dilakukan.

Untuk rekod, Alisa mempunyai jumlah pengikutnya yang ramai dan kecomelannya itu membuatkan peminatnya sentiasa tidak sabar menunggu Hairul dan Hanis berkongsi perkembangannya di Instagram. Semoga Alisa membesar sihat menjadi anak yang solehah dan kebanggaan buat ibu dan bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber: IG thealisaisyyah

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..