Connect with us

Artis / Selebriti

” Cepatnya nampak perut, tahu-tahu dah besar.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Emma Maembong Yang Menampakkan Baby Bump Raih Perhatian Ramai. Eh Macam Tak Lama Lagi Jer Shariq Gabriel Nak Dapat Adik. Dah Besar Perut Tu, Nampak Sar4t Dah Emma Ni. Cantik Sangat Emma !!

Umum sudah mengetahui yang pelakon cantik, Emma Maembong kini sedang mengandung anak yang kedua. Berita gembira ini baru sahaja diumumkan pada minggu lepas oleh Emma kepada peminat melalui akaun Instagramnya.

Terbaru di akaun Instagram kali ini, Emma telah berkongsi beberapa keping gambar yang menampakkan baby bump nya. Perkongsian ini membuat ramai peminat terkej0t kerana baby bump Emma sudah pun besar.

Ramai mula meneka jantina bayi yang dikandung oleh Emma berdasarkan bentuk perutnya dan kebanyakkan mereka meneka bayi perempuan. Wah, nampaknya peminat sudah tidak sabar menanti kelahiran adik Shariq Gabriel.

Perkongsian gambar-gambar ini telah menerima lebih 37 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik dalam tempoh 2 jam yang lalu. Emma juga nampak sangat cantik dan berseri daripada selalu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Ramai yang memuji penampilan Emma yang tetap cantik walaupun sudah sarat. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cepatnya nmpk perut… minggu lepas baru tgk emma ni seprisekn asben dia.. macam baby girl, beautiful mummy.. “

” Comel . cantik betul emma. dari dulu lg minat kat emma ni.. besar dh tu adik shariq gabriel.. tak sabarr.. mesti comel.. “

” Cantiknya emma ni.. Mirip christine hermosa, wow.. Masa g umrah mcm xnmpk pun baby bump.. nak beg satu.. “

” Masya Allah bertambah syantik Emma.. Mesti baby bump dia melet0p bulan 7 atau 8 hihi.. Emma cantiklah mesti anak girl.. “

” Mesti baby girl berseri Jer muka mommy.. tahu tahu dah besar.. Beautiful and cute mama.. tahniah emma.. “

” Pretty confirm baby girl .. Gorgeousnyaaa mama .. cantikkkk hampir tk kenal td igt org lain rupanya kak emmaaa .. “

” Bakpe yang comey dooh nihh.. Aih cepatnya perut besar.. baby girl ni.. Mcm kembar scha al-yahya.. “

Bak kata orang seri ibu mengandung ini sememangnya lain dari biasa. Nampak glowing sangat wajah Emma. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan Emma dipermudahkan sehingga bersalin nanti. Take care Emma..

Silakan SHARE..

Sumber : FB Emma maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT