” Caring nya anak ibu ni.. ” – Netizen

Gelag4t Aafiyah Yang Cem4s Melihat Ibunya Kesak1tan Buat Peminat Terhibur. Alahai Comelnya Dia Sayang Ibu. Pandai Aafiyah !!

Semakin hari semakin comel gelag4t Aafiyah anak kesayangan Dato’ Siti Nurhaliza ini. Wajahnya yang comel menamb4t hati peminat apatah lagi sekarang Aafiyah semakin banyak bercakap. Telat4hnya dan manjanya buat peminat setianya ger4m melihatnya. Ayat Aafiyah memanggil ibunya juga buat ramai terhibur.

Anak yang tidak banyak keren4hnya, Aafiyah dijaga dengan baik oleh ibubapanya. Tidak terlalu dimanjakan dengan kemewahan, Dato’ Siti dan Datuk K lebih menekan pendidikan untuk puteri kesayangan mereka ini. Ini kerana bagi mereka hanya ilmu yang mampu membentuk Aafiyah menjadi insan yang berguna.

Aafiyah yang banyak mewarisi sikap lembut ibunya selalu diikuti perkembangan oleh peminat. Tutur katanya lembut dan sangat penyayang. Dibantu oleh pengasuhnya yang dipanggil Kakak Dayah, Aafiyah semakin cerdik. Sifat penyayangnya dan prihatinnya terhadap Dato’ Siti dapat dilihat dari setiap perbuatan Aafiyah.

Menerusi akaun Instagram Aafiyahkhalid, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Aafiyah semasa melihat ibunya sedang menjalani sesi mengur0t badan. Aafiyah yang menyangkakan ibunya itu sak1t tampak riak cem4s di wajahnya dan mula bertanya keadaan ibunya itu. Alahai comelnya gaya Aafiyah ni.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Caring nya anak ibu ni ♥

A post shared by Aafiyah Anak Ibu (@aafiyahkhalid) on

Gelag4t Aafiyah ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” Munc0ng-munc0ng mulut dia bercakap yer.. bijakkk nyer dia.. “

” Tiap-tiap hari tengok aafiyah… aishkkk caring, cerdik, comel, dah pandai dah b0rak.. “

” Sukanya tgk afiyah ni budak pandai sgt.. “

” Ni lah paling best kita main dgn budak budak gini.. “

” Ger4m tengok.. “

” Suka tengok kelet4h Aafiyah tiap hari.. Ger4m tenguk munc0ng tu.. “

” Eee mulut tu! Ger4m!.. “

” Comey je ank ibu ni.. “

” Caring nya anak ibu ni.. “

Alahai comelnya Aafiyah sayang betul dengan ibunya ini. Muka tak0t ibunya sak1t tu comel betul. Ayat pujuk i love you tu sweet betul. Sweet macam ibu juga Aafiyah ni. Apa pun, semoga Aafiyah membesar dengan sihat dan menjadi anak solehah buat Dato’ Siti dan Datuk K.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..