” Cantiknya rumah Zulin, ni baru betul definisi rumahku syurgaku.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Rumah Zulin Aziz Raih Perhatian Peminat. Wah Macam Oversea Lah Suasana Rumah Zulin. Dekorasi Dalaman Lagi Gempak. Rumah Idaman Ramai Sangat Ni !!

Menerusi akaun Instagram Zulin Aziz, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video yang memaparkan suasana di sekitar luar rumah dan dalaman rumah Zulin. Melihat kepada perkongsian oleh Zulin ini, ramai warganet yang teruja.

Kemas dan cantik sekali dekorasi dalaman rumah Zulin. Baik dari pemilihan cat sehinggalah kepada perabot, Zuin memilih rona lembut dan banyak warna putih. Ini membuatkan rumah Zulin kelihatan begitu wow sangat di mata warganet.

Ruang tamu dan ruang makan rumah Zulin ini menarik perhatian. Pandai Zulin mendekorasi rumah, perabot pun kenalah dengan tema rumahnya itu. Pada suatu sudut, gambar perkahwinannya bersama Farhan dapat dilihat.

Pada paparan video pula, suasana di luar rumah Zulin yang berkabus dikelilingi pokok-pokok hijau membuatkan ianya terlihat seperti luar negara. Alahai tenang betul suasana rumah Zulin ini, barulah betul rumahku syurgaku.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Perkongsian oleh Zulin ini telahpun mendapat perhatian daripada ramai. Antara komen-komen yang diberikan :

” Cantiknya rumah Zulin, buat house warming raya ni weiii.. Aku nak pergi ni hahahh.. “

” Rumah ni area mana lawa.. Suasana macam dekat oversea, cantiknya lahai. Sukanya rumah macam ni.. ni baru rumahku syurgaku.. “

” Cantiknya view, ada kabus lagi. View luar sangat cantik.. Area mana ni, mula-mula ingatkan oversea tadi.. “

” Get well soon zulin dear.. Cantiknya rumah Zulin ni. Semoga cepat sembuh Zulin, pantang betul-betul ye.. “

” Cantiknya rumah Zulin ni, kemas dan teratur je. Suasana pun aman je tenang.. Senang hati rasa tengok view rumah Zulin ni.. “

” Kemasnya rumah Zulin, cantik semua part deko simple je. Ni baru betul definisi rumahku syurgaku.. rumah macam ni, rasa nak duduk umh je.. “

” Cantik sangat-sangat rumah dia, fuh berpeluh kemas sorang-sorang ni hehe. Saya kemas rumah kecil pun meng4h dah.. “

Rumah sebegini sememangnya menjadi idaman ramai dan idea deko Zulin ini boleh dijadikan contoh kepada sesiapa yang ingin merubah dekorasi rumah masing-masing. Moga perkongsian pada masa akan datang Zulin akan payung full house tour pula.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..