” Cantiknya gambar ni, love sangat tau.. ” – Netizen

Gambar Photosh00t Pereka Fesyen Terkenal, Ruzaini Jamil Bersama Isterinya Dua Hari Sebelum Bersalin Tarik Perhatian Ramai. Woww Memang Cantik Sangat Pilihan Tema Ni, Tak Sangka Ruzaini Ada Kacukan Rupanya !!

27 Oktober,  pereka fesyen terkenal iaitu Ruzaini Jamil telah berkongsi berita gembira bahawa isterinya telah selamat melahirkan anak pertama mereka iaitu bayi lelaki di sebuah pusat perubatan. Berita gembira itu diumumkan menerusi posting di akaun Instagram milik Ruzaini.

Semestinya ia sesuatu yang membahagiakan, manakan tidak, pasangan ini telah menanti cahaya mata setelah mendirikan rumah tangga selama empat tahun. Ruzaini juga turut berkongsi cerita bahawa, kehadiran cahaya mata ini lebih awal dari jangkaan doktor.

Tinjauan sebentar tadi di akaun Instagram Ruzaini telah berkongsi satu gambar photosh00t bersama isterinya dua hari sebelum isterinya itu bersalin. Memang cantik sama padan melihat gambar pasangan ini mengabadikan gambar mereka sebelum pasangan ini menerima kehadiran orang baru.

Tulis Ruzaini lagi pada posting itu, pemilihan tema untuk bergambar ini adalah meneruskan tema INDIA yang dipilih oleh Ruzaini sejak dari pre-wedding di Delhi-Agra-Jaipur lima tahun lalu dan memandangkan keturunan sebelah ibu Ruzaini juga berasal dari Nagapatinnam, India dan Pakistan. Woww memang menarik !!

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

Ingat tak saya ada bgtau photoshoot. 2 hari sebelum kehadiran si kecil, saya dan isteri sempat memotretkan momen isteri sarat mengandung. Saya meneruskan tema INDIA yang saya mula sejak dari pre-wedding kami di Delhi-Agra-Jaipur lima tahun sudah lagi memandangkan keturunan sebelah ibu saya berasal dari Nagapatinnam, India dan Pakistan. : Momen ini saya rakam memandangkan kami decide tak buat baby shower sebab keadaan pandemik sekarang. Photoshoot ini dibantu oleh @rajaveldoesmakeup yang byk memberi advice tentang budaya dan cara pemakaian sari yg betul tapi masih menutup aurat memandangkan isteri saya bertudung. Hampir 2bulan persiapan untuk konsep photoshoot ini termasuk jahitan halus manik pada sari yang dipakai oleh isteri. : Untuk makeup, styling, hijab, set interior dan photographer akan saya ceritakan pada post yang berikutnya…😊😊 Concept Idea: @rizmanruzaini Designer: @rizmanruzaini Stylist : @rajaveldoesmakeup Hijab Stylist : @tymfatimah Makeup @ida_deqda : @bobocinta Grooming : @rajaveldoesmakeup Set Interior : @ezsconcept Photographer: @lensworks_production

A post shared by وان محمد روزايني وان جميل (@ruzaini.jamil) on

Perkongsian gambar itu turut mendapat perhatian ramai, malah di ruangan komen rata-rata warga netizen turut memuji penampilan Ruzaini serta isterinya yang kelihatan cantik dan sama padan. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Assalamualaikum. Cantik sangat kalian berdua, nampak memang sama padan dah ala-ala hero heroin h1ndustan lah pula.. “

” Cantiknya gambar ni, memang sangat woww lah, tak pernah lagi yang dikongsikan oleh Ruzaini tak cantik, semuanya cantik.. “

” Sweetnya, dah macam her0 h1ndustan lah, patut lah kacak, ada dar4h campuran dari India rupanya Ruzaini ni.. “

 ” Cantiknya gambar ni, love sangat tau..  Manis sangat pasangan ini kalau buat photosh00t. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. “

” Alhamdulillah, tahniah buat Ruzaini dengan pasangan atas hadirnya orang baru. Memang amazing betul gambar ni.. “

”  Wowww.. Stay Blessed wt yr little one guys. Alhamdulillah.. Congratulation dah jadi mak ayah, semoga bahagia selalu.. “

” Omg this photosh00t is simply amazing.. So beautiful .. Both looking very lovely, Congratulation guys.. “

Alahai cantik betul lah gambar yang dikongsikan oleh Ruzaini ni, memang nampak menarik dah macam hero dan heroin h1ndustan lah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan tahniah buat pasangan ini atas kelahiran cahaya mata pertama mereka, didoakan semoga bayi dan ibu sentiasa dalam keadaan sihat. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ruzaini Jamil

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..