” Comelnya cucu, temb4m betul pipi tu.. ” – Netizen

Gambar Terkini Cucu Penerbit Terkenal, David Teo Berusia 1 Bulan Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Comel Lah, Part Pipi Tu Memang Ger4m, M0ntel !!

Bulan lalu, penerbit terkenal, David Teo telah berkongsi berita gembira bahawa anak perempuannya, Ruby telah selamat melahirkan anak pertamanya iaitu bayi perempuan. Malah perkongsian berita gembira itu turut dikongsikan oleh David menerusi akaun Instagram miliknya.

Bayi perempuan itu adalah cucu sulung buat David Teo dan isterinya, Jane Lim. Perkongsian kelahiran cucu pertama itu turut mendapat perhatian ramai di kalangan artis tanah air dan mereka juga turut mengucapkan tahniah kepada David sekeluarga.

Kini dengan kehadiran cucu sulung, kelihatan David Teo sering berkongsi gambar cucunya itu di Instagram. Bayi comel tersebut telah diberikan nama sebagai Hailey Lai dan sudah berusia satu bulan. Tahniah David Teo, dah jadi datuk yer !!

Terbaru, tinjauan di akaun Instagram David, telah berkongsi gambar isterinya sedang menjaga cucu mereka itu dengan memberikan susu pada waktu tengah malam, Tulis David, sudah lama madam Jane tidak melakukan rutin seperti ini, namun kini berulang kembali momen itu bersama cucunya pula.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian gambar itu turut menarik perhatian warganet, malah rata-rata mereka memuji akan kecomelan cucu David Teo itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comel betul lah cucu sulung David Teo ni, alahai manja  dengan nenek ni, memang cucu kesayangan lah yer.. “

 ” Temb4mnya pipi baby ni, mesti minum susu kuat ni, hehe nenek tlg jagakan Hailey.. Membesar dengan sihat ye sayang.. “

” Tahniah David Teo, wah dah naik pangkat ‘ Datuk’, comel betul cucu pertama you, kali ni meriah lah rumah.. “

” Cucu perempuan yang cantik ni mest manja dengan atuk dan nenek.. Tengok nenek jaga penuh kasih sayang tu.. “

” Alahai manjanya si m0ntel ni dengan mama tok dia, siap tido atas dada mama tok  lagi, ger4m tengok pipi tu.. “

 ” Comel dan manis lah rupanya, tahniah David Teo dan madam Jane dengan kelahiran cucu pertama ini, semoga baby sihat selalu.. “

” Muka baby Hailey ikt atuk ni, huhu, so cute lah, mesti seronok kan ada baby kat rumah, sebab lama tak merasa ada si kecil.. “

Comel betul cucu sulung David Teo ni, alahai memang temb4m betul pipi tu, ger4m pula tengok. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap hadirnya cucu sulung ini akan bertambah lagi keceriaan keluarga David Teo dan semoga baby Hailey membesar dengan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG David Teo, Ruby Bebe, Jane Lim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..