” Cantiknya, banyak talent you Bella.. ” – Netizen

Perkongsian Video Bella Astillah Sewaktu Menyiapkan Lukisannya Raih Perhatian Peminat. Wow, Banyak Betul Bakat Bella, Sudahlah Suara Sedap, Pandai Mawarna Pula Tu. Hasil Lukisan Pun Cantik !!

Dayang Ara Nabellah atau lebih dikenali dengan nama, Bella Astillah merupakan selebriti tanah air. Karier Bella bermula dengan nyanyian dan seterusnya melebarkan sayap dalam bidang lakonan. Bella juga sering memuatnaik video menari bersama adiknya, Didi Astillah.

Umum mengetahui, 13 Januari adalah hari pertama perint4h kaw4lan pergerakan di negara kita. Sama seperti kebanyakan artis lain, sudah pastinya akan ada aktiviti yang dilakukan di rumah bagi mengisi masa yang terluang. Begitu juga dengan Bella yang berkongsi aktiviti di laman Instagramnya.

Dalam video yang dikongsi, dilihat Bella sedang mewarna dan menyiapkan satu lukisan. Di ruangan kapsyen, Bella memaklumkan proses untuk menyiapkan lukisan tersebut mengambil masa 5 jam. Wah, pandai juga Bella mewarna dan menggabungkan warna lukisan tersebut.

Hasil lukisan tersebut cukup cantik dan boleh dijadikan hiasan. Rata-rata peminat berasa kagum dengan bakat baru yang ditunjukkan oleh Bella. Mereka berpendapat, Bella seorang yang sangat berbakat kerana dalam waktu yang sama boleh menyanyi, berlakon, menari dan juga mengacara.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian Bella meraih perhatian rakan artis dan juga peminat-peminat. Rata-rata mereka memuji lukisan tersebut dan bakat Bella yang pelbagai. Antara komen-komen mereka adalah :

” So nice Bella.. ” – Mira Filzah

” Cantiknya.. ” – Zulin Aziz

” MasyaAllah… Sgt berbakat Adik Kakak ni…. Cantik sgt2.. ” – Liza Abdullah

” Nakk jugak la.. Mcm best jeee hihi.. ” – Neeta Manis

” Cantiknya.. boleh buat gant0ng dekat dinding ehehehe, Byknye talent u Bellaaa, Bella Why u so perfect.. lawaaaa.. “

” Wow.. So talented, Lawanya, pandai betoi, Kat mana beli kertas painting yg dah siap lukisan mcm tu.. Cantiklah.. “

” Cantiknya… very talented, pndainya dn cantiklh dear, cantiknya lukisan akak, Dah la cantik melukis pun cantik.. “

” Ya Allah kak bella dah la cantik suara pun sedap merdu , bukan tu je rupeye seni pulak tu , indah sunggh ciptaan Allah SWT . Bertuah sungguh kak bella ni.. “

” Wow.. Bella.. Very talented. Campin pula main2 warna dan berus Bella ni.. So good. Bukan saja cantik, tapi kreatif juga.. ” 

” Creative nye. Pandai menynyi, menari, melukis. Apa lg yg ktorg tak tau ni heheh, Maybe u should open a gallery and sell your paintings.. It’s so beautiful.. “

Sebagai seorang selebriti, setiap apa yang dilakukan sudah pastinya menjadi perhatian peminat. Sedikit sebanyak dapat memberi contoh kepada semua. Semoga Bella meneruskan proses mengasah bakat yang ada dan berjaya dalam bidang apapun yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..