” Dik0paknya bibir abang tu, sak1t perut gelak.. ” – Netizen

Video Gelagat Yusoff Al Qardawi Memeriksa Gigi Abangnya, Ibraheem Adham Buat Ramai Terhibur. Amboi Dah Macam Doktor Gigi. Part Yusoff Cakap Bus0k Tu Kelakar. Bus0k-Bus0k Pun Pergi Bau Juga Mulut Baem Tu Yer Yusoff !!

Yusoff Al Qardawi merupakan cahaya mata usahawan kosmetik terkenal, Dato’ Aliff Syukri dan Datin Nur Shahida. Yusoff merupakan anak keempat daripada lima orang adik-beradik. Kini Yusoff sudah berusia 2 tahun dan sudah petah berkata-kata.

Meninjau ke akaun Instagram, video Yusoff melihat gigi abangnya, Baem telah dikongsikan. Yusof telah membuka mulut abangnya itu dengan menggunakan jarinya namun cara Yusoff melihat gigi Baem buat ramai terhibur. Amboi, lain macam ‘doktor gigi’ ni.

Baem yang tiada dua gigi di depan dilihat melayan sahaja kerenah si adik. Keletah Yusoff itu turut membuatkan Datin Shahida ketawa ditambah pula apabila mendengar celoteh Yusoff yang membebeI mengenai gigi abangnya. Alahai, bijaknya Yusoff.

Apabila Yusoff ditanya oleh ibunya mengenai keadaan gigi Baem, respon yang diberikan oleh Yusoff amat menghiburkan. Yusoff menyatakan mulut Baem bus0k namun begitu dia tetap mendekatkan wajahnya ke mulut Baem. Alahai, macam nak masuk kepala jer dalam mulut Baem.

Jom tonton video di bawah :

Video ini membuatkan ramai netizen terhibur apabila melihat gelagat dan celoteh Yusoff yang begitu comel. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Hahahaha.. Bijak bdk ni.. Hilang str3ss tgk ig yusof ni.. Ade je gelagat yg kelakar. Lawak laa yusof ni… sak1t gelak.. comel betul la.. “

” Lawaklah yusoff. Gigih nk tgk mulut abg baem. Kata busuk tp gigih gak tgk. yusoff pandainya cakap comel je.. “

” Ucop cek gigi abg baem ya…. Semua dia nak tgk ya. Comel la yusof ni.. Aunty ger4m dgn yusof..  Ya Allah comel sngt laa yusoff nie.. “

” Ni mmg lawak Datin… tergelak tgk sorg2. awak nak kena check gigi ngan ucop tak. comey la ucop n bijak sgt. Hahaha, nak4l doc yusoff nie.. “

” Ya Allah usop.. Di k0paknya bibir abang tu. s4kit perut gelak hai yusoff ni.  nape comel nau yusoff ni.

” Bahaha lawaklah yusuf ni tpii comelll. Haha… dh tau bus0k nk tguk lg… usup usup. seronok ada anak macam yusuf ni..  kelakar habis.. “

” Lawaklahh yusoffalqardawii terlajaklaris Comel dua beradik nii. siap kep1t hidung. nasib tak muat kepala yusuf dalam mulut abang Baem… hahaha… “

Mentang-mentang abang Baem tiada gigi depan, pandai sungguh Yusof memberi komen. Manalah tahu suatu hari nanti Yusoff menjadi doktor gigi apabila dewasa kelak. Semoga Yusoff Al Qardawi membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusoff Al Qardawi, Datin Shahida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..