” Yang boy ikut ayah, yang girl ikut ibu.. ” – Netizen

Syamsul Yusof Kongsi Gambar Terbaru Anak-Anaknya, Sumayyah Dan Syaikhul Islam. Wajah Dua Adik Beradik Ini Raih Perhatian Ramai. Alahai Memang C0py Paste Mommy Dan Daddy Sangat !!

Anak kepada pasangan selebriti, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana ini antara si cilik yang comel. Syaikhul Islam dan Sumayyah merupakan nama cahaya mata mereka yang sering menjadi perhatian di media sosial apabila gambar atau video mereka dikongsikan.

Terbaru di akaun Instagram Syamsul, Syamsul ada berkongsi gambar kedua-dua anaknya itu dengan kapsyen ‘ Pelita di tengah kegelapan ‘. Pastinya kapsyen yang dituliskan olehnya itu memberi maksud yang begitu mendalam sekali dalam kehidupan Syamsul.

Semestinya kehadiran anak-anak memberi sinar cahaya yang menambahkan kebahagiaan dalam kehidupan rumahtangga. Tambahan pula kini Syamsul dan Sarah berada di fasa berbaik selepas pelbagai kemel0t yang mel4nda dalam rumahtangga mereka.

Perkongsian Syamsul ini telah mendapat puluhan ribu tontonan dan likes. Kebanyakan mereka menyatakan wajah Sumayyah saling tidak tump4h seperti wajah Sarah manakala Syaikhul pula seiras wajah Syamsul. Memang masing-masing c0py paste sangat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Siapa tidak ger4m melihat wajah comel Sumayyah dan Syaikhul ini kan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen terhadap posting ini :

” Dlm maksud yaaa ni caption boss, Moga pelita itu tak akan padam.. Dan dapat mengubah kegelapan menjadi terang benderang.. Amin.. “

” Alhamdulillah… tak gelap dah.. moga terus terang benderang senntiasa.. insya Allah.. sayang both of u.. ujian berjaya dilepasi….. “

” Pelita ini akn menyinari hidup mu sekeluarga.. Ameeeen.. Yg boy ikut ayah… yg girl ikut ibu. comel2. macam anak patung.. “

” Moga pelita ni mnjadi rantai plk di masa hdapan. I nk lock yg girls, cute g1ler. subhanallah Comelnya dua beradik ni… “

” Masya Allah comelnya anak2 syamsulyusoffilm. Moga membesar jadi anak yg berjaya dan berjasa kepada Agama, Negara dan kedua ibubapanya.. “

” Alhamdulillah. hensem dan comel.. yg belakang tu ayah.. yg depan tu ibu. MasyaAllah syanteknya.. yg boy tu sebijik mcm ayahnya… “

” Alhamdulillah.. Semoga medung terus berlalu pergi. kebahagiaan pasti menanti bagi orang yang bersabar dengan ujian yang Allah tetapkan untuk Syamsul. Semoga ianya akan kekal sehingga ke jannah.. Aamiinn YRA.. “

Alahai, memang comel kedua permata hati Syamsul dan Sarah ini. Sumayyah macam anak patung sangat. Semoga Syaikhul dan Sumayyah membesar menjadi anak yang soleh dan solehah. Semoga rumahtangga pasangan ini kekal bahagia hingga ke jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamsul Yusof, Puteri Sarah Liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..