” Cantiknya anak dar4 Dato’ AC, mini Datin Emylia sungguh.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Perempuan Dato’ AC Mizal Dan Datin Emylia Rosnaida, Fea Eryssa Raih Perhatian Peminat. Alahai Dah Anak Dar4, Semakin Cantik Fea Sekarang. Seiras Macam Mommy Masa Muda !!

Siapa tidak kenal dengan wajah isteri kepada pengacara terkenal negara, Dato’ AC Mizal iaitu Datin Emylia Rosnaida. Pasangan romantis ini sentiasa menjadi perhatian peminat kerana sikap mereka yang sentiasa menyokong karier antara satu sama lain dan dilihat pasangan yang sangat ideal.

Perkahwinan pasangan sweet ini sudahpun dikurniakan dua orang anak diberi nama Muhammad Reeve Damien dan Fea Eryssa. Meninjau akaun Instagram Emylia, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan wajah terkini anaknya, Fea bersama kapsyen yang menyatakan rasa sayangnya terhadap puteri kesayangannya ini.

Fea yang sudah berusia belasan tahun ini nampak manis sekali senyumannya. Senyuman yang memberikan kegembiraan untuk Emylia dan sekeluarga. Bak kata pepatah, mana tumpahnya kuah jika tidak ke nasi dan Fea benar-benar mewarisi kecantikan wajah Emylia.

Untuk makluman, selain bergelar pengurus kepada Dato’ AC, Emylia juga bergelar usahawan apabila menceburkan diri dalam perniagaan produk kosmetik. Emylia dan Dato’ AC sama-sama mengusahakan produk mereka iaitu Kiss Lip Matte dan Idealyst Biocare Products.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Fea yang semakin manis ini menarik perhatian peminat. Semakin besar, semakin iras dengan Emylia dan antara komen-komen peminat :

” So pretty my girl, muka sama la. Cantiknya sama dengan mummy muka.. Mini datin Emylia sungguh anak dar4 ni.. “

” Cantiknya anak mummy ni, macam muka mummy sangat. Semakin remaja iras sangat muka datin.. habislah Dato’.. “

” Masya Allah cantik, sweetnya macam mummy. C0py mummy sangat, mummy zaman muda.. Macam tengok Datin masa berlakon dulu.. “

” She’s so sweet like mummy, kalau daddy muka gar4ng. Pretty girl indeed.. So mini u anak dar4 ni.. Senyuman tu, melting betul tengok.. “

” I remember met her at orchard Rd few years ago.. So small and sweet girl.. Now.. Wow so pretty and gorgeous.. “

” Cantiknyaa Anak Dar4 Dato AC.. Datin Emylia remaja ni.. Macam mami sangat, so pretty girl.. Besar nanti mesti lagi jelita menawan ni.. “

” Cantik anak dara ni, senyuman yang sama dengan mommy. Manis sungguh ramaila calon menantu nanti.. “

” Pretty like mommy dia sangat. Dengan senyum manisnya, rambut ikal camtu.. Arghh jat0h cinta.. “

Memang cantik dan manis mata memandang anak dar4 Dato’ AC dan Datin Emylia ini. Semakin meningkat dewasa, semakin terserlah wajah mommynya. Apa pun, semoga Fea menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa dan sentiasa dilindungi Allah selalu, inshaAllah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emyliadac, Portal Majalah Nona

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..