” Cantik rambut dia. Copia dah pandai berdiri, comelnya.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Wawa Zainal, Ayya Soffya Yang Sudah Boleh Berdiri Tapi Tak0t-Tak0t Nak Melangkah Raih Perhatian Ramai. Alahai, Comelnya Copia !!

Anak-anak pasangan selebriti Airil Zafrel dan Wawa Zainal semamangnya comel-comel belaka. Lihat sahajalah wajah ibubapa mereka yang handsome dan cantik, semestilah diwarisi pula kepada anak-anak pula. Untuk rekod, pasangan ini mempunyai tiga orang cahaya mata.

Anak ketiga mereka iaitu Ayya Soffya sering menjadi perhatian di media sosial. Soffya sering digelar sebagai mini Wawa kerana wajahnya saling tidak tumpah seperti ibunya. Agak-agaknya wajah Wawa semasa kecil mesti sama seperti wajah Soffya.

Soffya turut mempunyai akaun Instagram yang diwujudkan sejak dia dilahirkan. Sehingga kini sejumlah 354 ribu orang telah mengikuti akaun Instagram tersebut. Antara perkembangan terbaru yang dikongsikan ialah Soffya sudah pandai berdiri.

Menurut Wawa, anak keduanya Hayla sudah boleh berjalan sendiri ketika usia 11 bulan tetapi Soffya agak lambat sedikit kerana dia belum boleh berjalan sendiri lagi. Namun daripada video yang dikongsikan menunjukkan Soffya seolah-olah tak0t lagi hendak melangkah malah lebih selesa merangkak apabila hendak bergerak ke depan.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen memberi pelbagai reaksi dan turut berkongsi perkembangan anak masing-masing. Antara komen-komen mereka :

” Comel sangat lah, kacukan sgt muke dia. Ee ger4m la budak comel ni . Anak saya pon 9/12 dah sethun tp takot nak melangkah .. hahaha.. “

” In sha Allah blh tu.. Dah nk melangkah dah tu. Wawa cakap dengan klon dye erk. Biasa budak lambat jalan ni bijak. Takpa yang penting sihat.. “

” Alaa ger4mnya comel betul . So cute sofia. Comelnya macam muka mummy dia gak. Sama birthdaylah dengan anak saya 1/12/2019.. “

” Cantik rambut dia . Copia dah pandai berdiri. comelnya lahai, Sebiji muke kak wawa. ceptnya dia da bole berjalan.. soo cute copiaaa you can do it .. “

” Yaa allahh. Cantik betullllll comell. Maniss semuaa laa.. nape cute sgt nii.. Comelnyaa awak ni Copia. Cam ank patung.. “

” Copiaa so cute la macam mummy diaa. Sama lah dengan anak saya 11bln … 10 dah jln.. 11 bulan tak larat kepong.. Boleh tu.. in syaa Allah.. Klau ada kasut yg bunyi2 lg cepat dia jln.. “

” Ank sy 11 bulan 10Hari dalam seminggu ni bole menapak ckit ckit. Comel la baby merangkak, rilek dulu tunggu sebulan lagi nanti dah jalan tak rupa baby dah .. “

Setiap budak perkembangannya berbeza walaupun dalam kalangan adik beradik. Cepat atau lambat berjalan bukanlah menentu ukuran kepandaian seorang kanak-kanak itu. Mana tahu di ulangtahun kelahirannya yang pertama, Soffya memberi kej0tan kepada ibubapanya dengan boleh berjalan sendiri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayya Soffya, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..