” C0py paste muka Jep, bibir sama. Anak abah sangat.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Kedua Jep Sepahtu, Muhammad Khidir Raih Perhatian Peminat. Makin Besar Makin Iras Jep. Comel Dan Handsome Macam Abah !!

Muhammad Khidir merupakan cahaya mata kedua buat pelawak, Jep Sepahtu bersama pasangannya, Sari Yanti. Pasangan ini mempunyai dua lagi cahaya mata iaitu Dariya Inara dan Abu Bakr yang baru sahaja dilahirkan dua bulan lepas.

Meninjau ke akaun Instagram, Jep telah memuatnaik satu p0sting terbaru dengan berkongsi beberapa keping gambar Khidir. Menurut Jep gambar tersebut dirakamkan ketika dia membawa Khidir untuk divaks1n.

Khidir kini sudah pun berusia 1 tahun dan nampak semakin besar sejak bergelar seorang abang. Wajah terbaru Khidir ini telah meraih perhatian peminat kerana dilihat semakin seiras wajah bapanya, Jep.

Ada juga yang meneka mungkin wajah Jep ketika sama seperti Khidir dan ada juga yang menyatakan Khidir mungkin juga seorang yang kelakar seperti bapanya. Apa pun, Khidir nampak sangat comel.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kebanyakan netizen menyatakan Khidir sememangnya mewarisi wajah Jep terutamanya pada bahagian bibir. Antara komen-komen yang diberikan :

” C0py paste muka jep.. Sebiji abah la.. kelakau pun sama kot.. gen abah lebih yg ni.. sebijik abah.. Nampak besar dah khidir.. “

” Jep junior copy paste muka abah dia.. Hhaha steady papa jep.. Alamak kenapa tetiba hensem ni.. Bibir Sama.. kann anak abah.. “

” Sebijik muka jep. anak abah.. comeyy sgt lah dir dir angah ni.. Comel khidir nnti kena 1nject jgn nang1s tau.. Sebijik muka abah.. pakej dgn bibir.. “

” Ya Allah .sebijik muka Jep.. Ger4mnye… omeyy.. Why so abahhh . kemon abah.. Jep, ank2 ko pun lucu mcm ko ka?? “

” Kacak mcm abah jugak.. muka sama macam abah jugak.. Nie muka Abah dia ┬ámasa kecil rasanya nie.. silap2 ada bakat main bola jugak nie rasanya.. “

” C0py & paste muka jep.. Sama muka ngan jep.. anak abah.. bibir tu dah boleh cam anak sapa dah.. semoga membesar dgn sihat ye … “

” Hensemnye…sejuk mate memandang.. ┬ánasib anak aunty boy jgk… Muka pak dia hat ni.. bakal jadi pemain bola sepak . arkitek bahagian tengah Negara.. “

Nampaknya hashtag anak abah yang sering digunakan Jep dalam kebanyakan p0sting anaknya di Instagram amat sesuai sangat dengan Khidir. Memang anak abah sangat, nampak seiras sangat kan. Pastinya apabila dewasa handsome macam abahnya juga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu, Sari Yanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..