” Bila dah besar boleh jadi model ni. So cute ada lesung pipit camtu.. ” – Netizen

Video Terbaru Isaac Raees, Putera Sulung Zahirah Macwilson. Ish Isaac Ni, Lesung Pipit Dengan Dagu Tu Cute Betul. Part Ker0t Dan Angkat Kening Tu Comel Sangat !!

Baru sahaja semalam pasangan pelakon Cur1 Cur1 Cinta, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza mempamerkan wajah anak sulung mereka setelah genap 2 bulan usianya. Memilih nama Isaac Raees untuk si kecil ini, wajah Isaac mula mencur1 perhatian peminat yang sememangnya sudah lama ternanti-nantikan untuk melihat wajah penuhnya ini.

Jika terdahulu di Instagram Isaac dikongsikan video ketika Isaac tersenyum selepas dilahirkan, kali ini video Isaac yang baru pula dimuatnaik. Meninjau akaun Instagram Zahirah, telah dikongsikan video yang memaparkan gelagat Isaac di waktu pagi.

Dengan kapsyen yang mengucapkan selamat pagi kepada semua dan bertanyakan menu sarapan pagi masing-masing. Wajah Isaac yang memiliki lesung pipit yang dalam di kedua-dua pipinya itu memang menarik perhatian ramai.

Ramai yang mengatakan mirip wajah Zahirah ketika kecil. Ada juga peminat yang nampak Isaac banyak mirip kepada wajah daddynya. Kedengaran suara Zahirah memberi salam dan menyapa permata hatinya ini dan Isaac hanya memberi reaksi wajahnya yang comel.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat dan reaksi wajah Isaac ini membuatkan peminat ger4m dan memuji kecomelan wajahnya. Asyik betul memandang dan mendengar suara mommy sampai berker0t kening yer Isaac. Antara komen-komen peminat :

” Muka macam mommy, smile lagi.. nak tengok dimple tu hehe. Tak jemu tengok comel sangat Isaac Raees ni.. “

” Kecik kecik dah handsome. Bila dah besar boleh jadi model ni. So cute ada lesung pipit camtu.. Muka daddy tapi Isaac double handsome.. ” 

” Tengok macam muka nenek dia mak zahirah, Comey je baby. Dengan dagu sejemput, sama betul.. Manisnya la bud4k kecil ni.. ” 

” Waalaikumsalam, Handsome Little Dimples. ad0i comelnya dia. Sooo cute love to hear baby’s voice. Muka mummy and daddy mix.. “

” Love his lesung pipit, super cute ger4m tengok Isaac Raees ni. Dimple yang mahal tu, besar nanti kena kej4r dengan awek la Isaac.. “

” Wajah bijak Isaac ni, comel sangat. Pandai sangat tengok kamera, he is so cheekyy. tak jemu tengok handsome boy.. “

” That dimple touch my heart 0uchh. Comel sangat ni, pandai senyum. Dah pandai nak main la.. Father’s eyes yg big and beautiful.. “

Comel sangat si dimples ni dan senyuman tu buat peminat lagi teruja. Muka daddy ataupun mommy yang pasti Isaac ada keistimewaannya tersendiri iaitu lesung pipitnya. Semoga Isaac sihat selalu dan menjadi anak yang soleh untuk keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..