” Mak datuk, sweetnya abang Achey dengan isteri.. ” – Netizen

Video Achey Bocey Buat Kej0tan Pemberian Nafkah Kepada Isterinya, Anne. Wahhh Tak Sangka Romantik Juga Achey Ni, Cara Bagi Nafkah Tu Memang Rare Lah. Sampai Terkej0t Dan Terharu Anne Dibuatnya !!

Sudah menjadi kewajiban bagi seorang suami untuk memberi nafkah kepada isteri dan juga anak-anak dalam tanggungannya. Suami bertanggungjawab memberi nafkah mengikut kemampuan masing-masing dan tidak boleh sama sekali menafikan hak isteri mereka.

Hasil tinjauan terbaru di akaun Instagram Achey Bocey, telah dikongsikan video Achey memberi kej0tan bunga kepada isterinya tersayang yang dikenali dengan nama Anne. Apa yang menariknya, Achey turut menyertakan satu sampul surat yang mengandungi duit nafkah buat Anne.

Anne yang pada ketika itu sedang berada di pejabat berasa terkej0t dengan pemberian bunga oleh suami tercinta. Nampak air muka Anne yang terharu apabila membaca tulisan bertulis ‘ Nafkah ‘ pada ssampul surat yang dilekatkan pada jambangan bunga itu.

Anner turut mendoakan Achey supaya dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Anne sempat bergurau dan mengatakan boleh beli mainan selepas mengintai jumlah duit yang diterimanya itu. Memang rare dan r0mantik sungguh cara Achey bagi duit nafkah.

Jom tonton video di bawah :

Pastinya setiap isteri akan gembira menerima kej0tan seperti ini. Rata-rata peminat mendoakan kebahagiaan buat pasangan ini. Antara komen-komen mereka :

” Fadbocey aku harap balik stgi ada la bunga dengan sampul eh.. ” – Syaheera Rahman

” Sweet, Moga korg berbahagia Dan kamu sentiasa dimurahkan rezeki .. benarrrrr isteri Itu adalah salah satu punca rezeki suami murah.. “

” Wife akan kenang hingga akhirnya.. Semoga kalian dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yg baik soleh dan solehah.. “

” Alaaa.. sweett… semoga perkahwinan anda berdua sentiasa dlm rahmat dan kasih syg Allah.. Amin.. Best kan sesekali dpt surprise cmni.. “

” Betul tu… sbb ada segelintir suami yg pandang ringan tentang bab nafkah nie… atau buat tak tau je.. hahaha betul ke lc 30 ribu tu.. “

” Hahahaha terhibur aku tengokk Kak Anne gelak. comey bethol ha, dah kurus cantiknya kak anne natural beauty. Sweet abang achey.. “

” Mak datuk sweetnye abg achey dgn isteri. moga berkekalan hingga ke akhir hayat.. aminĀ² yra.. Untungnya dpt suami yg pandai menghargai.. “

” Jawapan anne_achey mmg mak2 sgt.. Bila suami bg nafkah kan.. Mesti ckp kt ank, boleh bli mainan.. Suke bila kak anne cakap boleh beli mainan.. terima kasih ajar kami untuk menghargai.. tq.. “

Nampaknya boleh lah para suami di luar sana men1ru cara Achey atau pun buat sesuatu yang lebih kreatif ketika pemberian wang nafkah. Kej0tan seperti ini boleh menjadikan sebagai momen dan kenangan terindah dalam hidup berumahtangga. Semoga Achey sekeluarga hidup bahagia selamanya. Amin..

Silakan SHARE…

Sumber : IG acheykintangkintung

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..