” Bila daddy mar4h anak, mom yang touching lebih.. ” – Eira Syazira

Eira Syazira Kongsi Video Azad Jasmin Memar4hi Anaknya, Ameisya Leanne Rose Buat Peminat Tersentuh. Tak Sangka Pak Azad Macam Ni, Sisi Lain Pak Azad Yang Ramai Tak Tahu. Part Last Tu Alahai Syahdu !!

Mendidik anak-anak bukanlah perkara yang mudah bagi pasangan ibu bapa. Banyak kesabaran diperlukan untuk membentuk anak-anak menjadi seorang yang mempunyai akhlak terpuji dan menghormati kedua orang tua. Apatah lagi di zaman yang serba canggih ini, lebih banyak cabarannya.

Dewasa ini anak-anak dan gajet seperti sudah sinonim dan ramai ibu bapa yang terbiasa memberi kebebasan kepada anak-anak dalam menggunakan gajet. Begitu juga yang dihadapi oleh pelawak Azad Jasmin atau lebih dikenali sebagai Pak Azad.

Menerusi akaun Instagram Eira Syazira, telah dikongsikan satu video yang mana memperlihatkan Pak Azad memar4hi sambil menasihati anak keduanya, Ameisya Leanne Rose yang merengek meminta handphone sedangkan sudah berulangkali diberitahu handphone itu sedang di charge.

Walaupun dalam muka mar4h, cara dan intonasi suara Pak Azad dalam menangani anaknya itu sangat lembut. Sudah menjadi tabiat anak kecil, walaupun dimar4hi masih tetap menempel di tepi ayahnya dan akh1rnya kedua-duanya saling berpel0kan buat ramai tersentuh.

Jom tonton video di bawah :

Cara Pak Azad memar4hi dan mendisiplinkan anaknya ini buat ramai yang tersentuh. Dalam ketegasan masih ada kelembutannya. Antara komen-komen peminat :

” Alamakkk nie … napeeer nie airmata keluar nie… teringat my arw4h dad… tegas tpi penuh kasih sayang.. “

” Now we see pak azad’s stern but soft approches to his daughter. The other side of him.. not the funny wacky.. but legit loving at the same time disciplining.. “

” Sangat lembut cara pak azad tegur anak.. bnda ni bapak² kt luar kne ambil sebagai contoh.. “

” Love sangat dengan family ni , dengan cara pak azad didik anak.. “

” Suka sgt tgok. Dlm klembutan ade tegasnyaa.. Tk mar4h mmb4b1 but4.. Im love it, so touching.. “

” Seb4k rasa ank dlm dakpn papa nya.. pk azad mmg seorg bapa yg pnyanyang.. “

” Cutenya bby yg kena mare… pak azad pun tak sggp tgk.. last2 pujuk jugk.. Sweet nya bapak dia mar4h lembut je.. “

” Pak azad beri nasihat dan pelukan sangat lembut, ank perempuan kn sensit1f sikit, , smoga bahgia kuarga ni hingga ke jannah.. Suke tgk pak azad ckp bahasa lain kt anak2.. “

Sisi lain Pak Azad yang jarang dikongsikan kepada umum dan boleh dijadikan contoh dalam menangani sikap anak-anak. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Pak Azad sekeluarga sentiasa di bawah lindungan Allah dan berbahagia selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eira Syazira 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..