” Besar dah dia, macam anak omputih. Kulit putih gebu kemerahan.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Datuk Seri Eizlan Yusof, Zaelynn Yang Tersenyum Girang Cur1 Perhatian Ramai. Comelnya Dan Pandainya P0sing Depan Kamera !!

Umum mengetahui bahawa pelakon, Datuk Seri Eizlan Yusof baru sahaja menerima kelahiran cahaya mata keempat pada bulan April yang lepas. Ini merupakan cahaya mata pertama menerusi perkahwinannya buat kali kedua bersama Datin Seri Natasha Rosa Boudville.

Bayi perempuan yang kini sudah berusia lebih 2 bulan lebih mesra dipanggil baby ZR oleh pasangan ini. Meninjau ke akaun Instagram Eizlan, terdapat dua keping gambar terbaru baby ZR telah dikongsikan untuk tatapan peminat.

Apa yang menarik perhatian ialah gambar tersebut memaparkan wajah baby ZR yang tersenyum girang. Baby ZR juga nampak semakin m0ntel dan nampaknya seperti sudah pandai untuk diajak bermain atau berbual.

Ramai peminat ger4m melihat wajah comel baby ZR. Maklumlah baby ZR juga mempunyai dar4h kacukan di sebelah ibunya yang berketurunan serani. Ada yang menyatakan wajah baby ZR seperti mat salleh kerana kulitnya yang putih melep4k.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 100 komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Besar dah dia abg lan. Alolooo mcm anak omputihh… Dato semakin segak lar tgk dlm Sepahtu Reunion tadi.. “

” Hi beautiful.. nak g0mol boleh.. sarung tangan pink ni comelnya.. Ala2 Manis Nye.. ger4m betul nenda tgk baby ZR ni tau.. “

” Aunty amy bau Zaelynn, u hv to come here , i jaga you.. assalamualaikum baby zr .. nape cute sgt nie.. Eee so cute… ger4m la.. “

” Ehhhh apeniii comel sangat niii eiiii haha.. cheeky habis.. salam maghrib… acik ger4m… nk g1git sikit.. pandai main sudah.. “

” Comelnya baby .Alhamdulillah dato.. Pandai gak DS eizlanyusof buat lawak dalam┬ásepahtu reunion live2021 yg on air sekarang. heheee.. “

” Masha Allah cantiknya baby ZR ni kulit putih gebu kemerahan, moga menjadi anak dan muslimah yg solehah ya sayang, membesar dgn sihat, bijak pandai, kebanggaan daddy n mummy.. “

” Ehh.. Beli jiwa pulak si comel ni, tuan.. ini anak bongsu ke. Cantiknya ananda, sehat selalu ya sayang, jadi anak yang sholeha.. “

Alahai, comel sungguh baby ZR apabila tersenyum. Pandai sungguh beraksi di hadapan kamera. Semoga baby ZR membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta solehah apabila dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eizlan Yusof

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..