” Cantiknya anak dar4 Vie, macam Vie dan makin tinggi.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Sulung Vie Shantie Khan, Vie Zaara Raih Tumpuan Peminat. Wah Sudah Besar, Semakin Cantik Macam Ibunya. Tinggi Juga Vie Zaara Ni !!

Vie Shantie Khan umum diketahui ramai mempunyai 3 orang anak hasil perkahwinan terdahulu bersama Datuk Eizlan Yusof. Hubungan mereka juga masih terjalin baik dan pernah bercuti bersama-sama tahun lalu ketika menyambut ulangtahun salah seorang anak mereka.

Bagi yang mengikuti Vie Shantie, wajah anak-anaknya memang sering dikongsikan di akaun media sosial miliknya. Si sulung, Vie Zaara kini bakal berusia 13 tahun dalam beberapa bulan sahaja lagi. Berkongsi di Instagramnya, Vie Shantie memb0ngkar sikap sebenar anak gadisnya ini.

Banyak sifat kelembutan dalam diri anak bernama Vie Zaara ini. Tidak pernah berkas4r dengan orang tua dan tidak pernah mengel0h, bahkan tidak pernah membant4h apa jua keputusan yang dibuat ibunya ini untuk dirinya. Ini antara yang diceritakan Vie Shantie di kapsyennya yang panjang itu.

Vie Shantie juga bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dikurniakan anugerah anak-anak yang baik sebegini. Melihat pada gambar yang dikongsikan, Vie Zaara membesar menjadi anak remaja yang cantik. Ketinggiannya sudah hampir sama dengan Vie Shantie.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang semakin manis Vie Zaara dan perkongsian ini mendapat perhatian peminat. Kata pujian juga dilemp4rkan peminat untuk si cantik manis ini. Antara komen-komen mereka :

” Masya Allah cantiknya dia. Semoga menjadi anak yang solehah.. ” – Fizo Omar

” Alhamdulillah syukur. Cantik ibu dan anak. She’s so beautiful, stunning. Bertuah sungguh mummynya.. “

” Masha Allah tabarakallah. Beautiful just like her mom, ke mana tump4hnya kuah kan kak, kalau tidak ke nasi.. “

” Cantiknya anak dara Vie, macam Vie makin tinggi. Alhamdulillah sweet sangat dan santun anaknya. syukur ke hadrat Allah.. “

” Cantiknya ibu dan anak, she’s so lovely. Rezeki u Vie, i love her vibe. Semoga sehat selalu, panjang umur, di murah kan rezeki.. “

” Beautiful mommy and daughter, cantik like mommy sudah. Sungguh bertuah punya anak yang terpuji akhlaknya. “

” MasyaaAllah bertuah bonda dpt anak secantik dan sebaik ini. Comel sungguh mami dan kakak.. suka baca penulisan kak vie shantie. bahasa yang sgt lembut.. “

” Boleh jd mommy and ddy pon baik sebab tu vie zaara pun sama. semoga membesar jd anak solehah dan berbahagia selalu.. “

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi ye tak. Kecantikan Vie Shantie dan Eizlan, kedua-duanya terlihat di wajah Vie Zaara. Semoga Zaara membesar menjadi anak yang solehah dan berbahagia selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vie Shantie Khan 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..