Connect with us

Artis / Selebriti

” Bersungguh main lebih dari anak, kecil dulu tak pernah ada ni la jadinya. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Shukri Yahaya Melayan Anak Perempuannya, Aaira Ameena Bermain Anak Patung Buat Peminat Terhibur. Ish Ni Macam Ayahnya Yang Bersungguh Main. Part Rambut Toys Tu Lawak Muka Terkej0t Shuk, Haha !!

Meninjau akaun Instagram Tya Adnan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat suaminya, Shukri Yahaya sedang melayani anak perempuan mereka, Aaira Ameena bermain anak patung di rumah.

Tulis Tya, bukan anak yang bermain anak patung tetapi ayahnya yang bermain. Melihat kepada video yang dirakamkan oleh Tya ini, nampak bersungguh-sungguh Shukri meriba anak patung tersebut sambil mendodoikannya.

Shukri memang pandai melayani kerenah anak perempuannya ini. Ameena pun begitu happy bila ayah bermain dengannya. Berpandukan kertas panduan yang disediakan, Shukri mengerakkan dan mendudukkan anak patung itu.

Gelagat Shukri ini mendapat perhatian daripada peminat dan sehingga kini lebih 31 ribu likes telahpun direkodkan. Terhibur betul peminat melihat gelagat Shukri dan Ameena. Tya pun tergelak sahaja sambil merakam video.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, pelbagai diberikan oleh peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Bersungguh dia main haha, gaya macam dah lama nak main doll je Shuk ni haha.. Jaga-jaga Tya, Shuk dah bagi hint tu haha.. “

” Terkej0t gak part rambut tu naik sendiri haha. Kalau malam ni mau tak tertido, ser4m wooo.. “

” Masa kecik kecik bapak Ameena tak merasa, tu main anak punya pulak haha. Lawak la yang part rambut tu.. “

” Alahai cutenya anak beranak ni haha. Inilah d namakan peng0rbanan seorang ayah kepada anak-anak.. “

” Per1t nampak muka shuk tuh haha. Mesti masa kecik teringin main doll. Ayah terjebak sekali.. “

” Haha bapaknye yg excited main doll. mcm practice nk anak lg, Maknanya bapak nak baby lagi tu. Hehehe.. “

” Ad0iii laa lawak, ayah pasrah kena main anak patung haha. Rinduu nk jaga baby tu.. “

” Bersungguh main lebih dari anak, Kecil-kecil dulu tak pernah ada. Macam ni la jadinya haha.. “

Lawak lah Shuk namun sifat penyayang dan sporting Shukri dengan anak perempuannya ini boleh dipuji. Semoga Shukri terus menjadi ayah mithali yang sentiasa menggembirakan hati isteri dan anak-anak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT