” Eshaal punya pronouncation betul-betul macam lahir di London.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Stacy Anam, Eshaal Bersama Kakaknya, Beyla Raih Perhatian Ramai. Wah Best Betul Dengar Eshaal Speaking. Fasih Sangat, Sedap Je Bunyi !!

Meninjau ke akaun Instagram Beyshal, beberapa perkongsian video yang memaparkan gelagat kedua-dua anak Stacy Anam iaitu Eshaal dan Beyla telah meraih perhatian ramai. Eshaal dan Beyla nampak sangat rapat dan sering melakukan aktiviti bersama.

Antara video yang dikongsikan ialah gelagat Eshaal dan Beyla sedang bermain bersama dan dalam masa yang sama Eshaal bergurau dengan kakaknya. Walaupun Eshaal kalah dalam permainan tersebut, Eshaal telah gembira.

Selain itu, video Eshaal dan Beyla sedang memancing bersama. Eshaal dilihat sangat berani memegang cacing hidup untuk dijadikan umpan ikan. Namun yang lebih mencur1 perhatian ramai ialah kefasihan Eshaal bercakap dalam bahasa Inggeris.

Eshaal memiliki slangnya yang tersendiri. Walaupun Eshaal pandai bercakap dalam loghat Sabah, namun apabila Eshaal mula bercakap dalam bahasa Inggeris, slang Eshaal sangat wow. Macam anak mat salleh lah.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Beyla&Eshaal (@beyshal)

Lagi video dikongsikan :

Ramai yang memuji Eshaal yang sangat fasih bercakap dalam bahasa Inggeris. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Beyya da besar… ya Allah.. makin cantik.. Ndak sedar besar sudah c eshai & bella.. ndak lama lagi bul1 sdh ikut unduk.. “

” Wlupun slang sabahnya pekat, once dia bertutur dlm bhsa inggeris mmg wowww bunyi nya.. Comel.. beraninya dia pegang cacing.. “

” The english was so good lah anak stacy niee wow.. Selamba je pegang cacing tu hehehe kalo auntie dah gel1 jer1t dah kat situ.. “

” Berani oh drg pigang cacing kalau saya tda sanggup oh umpan tu baja sejala.. sedapnya slang si kecik ni.. Dua2 dah besar… alololo comel kakak Dan adik.. “

” Eshaal punya pronouncation btl2 mcm lahir d London.. Sweet and lovely girls.. Ya allah anak d4ra dah kakak. Cantiknyaaa lah dua dua.. “

” Ahhh cute, lpsni makin meriah tunggu sorang lagi ahli baru, makin ramai teman main.. Cutenyaaa eshal her pronunciation.. “

” Bella ngan eshal ni makin lawa bah.. btl2 sumandak sabah ikut mami dia.. macam mana dorang belajar english.. “

Seronok melihat keakraban kedua adik-beradik ini. Nampaknya selepas ini pasti bertambah meriah kehidupan Stacy dan Akim dengan kelahiran adik Eshaal pula. Semoga Eshaal dan Beyla menjadi anak yang baik dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..