” Berpeluh pikir nak jawab haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Nad Zainal, Fahad Ibrahim Ketika Melihat Album Kahwin Nad Dan Suaminya, Faliq Amirudin. Tak Sangka Yem Akan Tanya Soalan Cepu Emas Sampai Pen1ng Nad Dan Faliq Nak Explain. Alahai Yem Boy, Berfikir Luar Kotak Betul !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon hebat dan berbakat besar Nad Zainal. Kredibilitinya sebagai pelakon diakui dan setiap kali Nad menjayakan drama TV, pasti lakonannya mendapat pujian penonton. Nad sudahpun berkahwin dengan Muhammad Faliq Amirudin pada 2015 yang lalu.

Pasangan ini dikurniakan seorang anak lelaki dinamakan sebagai Fahad Ibrahim atau dipanggil Yem. Membesar dengan sempurna, Yem anak yang ceria dan periang seperti mommynya itu. Nad sering berkongsikan gelagat Yem yang suka berlakon dan cara mereka berlatih bersama di rumah.

Memang mencuit hati dengan gelagat lucu dan ayat spontan Yem. Yem juga turut mempunyai Instagramnya sendiri yang dipantau oleh Nad. Yem sudahpun berusia 4 tahun dan banyak mulut seperti mommynya. Ada sahaja celotehnya yang menghiburkan dan mengundang ketawa peminat.

Meninjau akaun Instagram Nad Zainal, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan anaknya Yem sedang melihat album kahwin Nad. Yem yang merasa pel1k mengapa wajahnya tidak ada bersama mommy dan daddynya itu bertanya kepada Nad di mana dia ketika itu.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

macam mana nak explain ya??

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Soalan Yem kepada Nad dan suaminya itu membuatkan mereka pen1ng untuk memberikan jawapan yang boleh difahami si kecil ini. Alahai Yem manalah boleh Yem ada dekat majlis kahwin mommy dengan daddy, Yem nun jauh di sana lagi.

” Hahahaha ger4mmm je ku tgkkan dia, cer tanya dia nak adik ke tak hahahaha.. “

” Haaa sama mcm jawapan Sy dkat anak2, dok atas langit.. “

” Amboi bapak dia, jawapan daddy yem boy mmg win.. “

” So cute lain kali bgtau in progress… same like my kids bila tgk gambar kawen ktorang… pen1ng nya nk jwb.. “

” Kira ok blh pikir smpi tahap tu. soklan power.. Jwapan bapak tak leh blah. Bukan main lagi ea… Belum buat.. “

” Anak den lagi lah smpai hati mommy tak bawa kakak pergi kawin mommy, kata2 dia masa 4 tahun.. “

” Haha sebijik mcm soalan ank buah sy. berpeluh pikir nak jawab.. Haha comel je alaaa dia.. sus4h soalan dia.. ”

” Biasa, ku pon menjawab jugak.. kdg² susah nak memjawab ye… Hahahaha.. “

” Finally ade jugak realiti budak2 tanya macamni dgn parents dia. Selalu dgr cita2 rekaan je.. “

Adui Yem sampai ke situ Yem fikir memang susahlah mommy dan daddy nak jawab. Jawapan daddy tu nak4l betul bunyinya haha. Apa pun, semoga Yem membesar menjadi anak yang bijak, menjadi anak yang soleh dan sihat serta gembira selalu bersama keluarga tersayang. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..