” Berdekah aku gelak, boleh selamba je atas pentas tu, Ella sangat weh.. ” – Netizen

Video Persembahan Sharifah Shahirah Dan Anaknya, Allisya Tahir Di Rancangan Family Duo Mencuit Hati Peminat. Ad0i Shiera, Siap Ajuk Suara Ala-Ala Ella Lagi. Ketawa Besar Mark Adam Dan Didie Alias, Kelakar Betul !!

Rancangan hiburan Family Duo yang bersiaran di saluran TV3 setiap hari Ahad jam 9 malam menampilkan ramai artis bersama ahli keluarga mereka dalam menyampaikan lagu dan menonjolkan bakat nyanyian mereka.

Meninjau akaun Instagram TV3 Malaysia, telah dikongsikan sedikit sedutan ketika persembahan Shiera bersama anaknya, Alissya. Mereka yang memilih lagu dendangan asal penyanyi rock lagenda negara, Ella iaitu Standing In The Eyes Of The World.

Alissya sememangnya diketahui suaranya merdu dan pernah keluar dengan single nya baru-baru ini. Shiera pula yang suka berjenaka menceriakan lagi persembahan mereka ini. Dalam banyak persembahan, Shiera nampak enjoy dan santai sekali.

Alissya menyanyikan dengan baik namun masuk part Shiera habis kelam kabut jadinya nada lagu tersebut. Dengan gayanya meletakkan tangan di telinga dan membuat lirik mer4punya, m0nster juri, Didie Alias dan Mark Adam nampak sangat terhibur dan gel1 hati dengan telatah Shiera itu.

Jom tonton video di bawah :

Persembahan Shiera dan Alissya ini menghiburkan dan mencuit hati ramai peminat. Rata-ratanya menzahirkan rasa seronok melihat spontan Shiera di atas pentas dan antara komen-komen mereka :

” Antara semua ni paling win, pec4h betul. Sak1t perut gelak tengok Shiera men1ru gaya Ella.. Ni masuk memang tak nak menang ni haha.. “

” Shiera haha, ng0k ngek betul. I love you.. ” – Jojie Aminuddin

” Mujur kami dah selesai buat persembahan. Kalau tak memang naya la. kena belajar dengan Shiera ni. Pesembahan so awesome.. “

” Nak4l betul shira ni, buat org ketawa pec4h perut je. kalo aku jadi juri, aku baling dia pkai pen sbb ger4m buat aku tak brenti nk ketawa.. “

” Sak1t perut layan shira ni menyanyi, tak de pressure je nyanyi. Part Kuala Lumpur tak tahan, macam perform masa sukan Sea games KL lak.. “

” Persembahan paling win ..sedap suara anak dia cuma dia tahan gelak.. mak dia buat lawak.. Semp0i hab1s la Shiera ni, nak berguling ketawa tengok haha.. “

” Ella pen4t haha, pec4h weyh. Esok kena baham la kat Suria haha. sak1t prot la, ad0iii but nice dgn muke selamba je persis ella la sgt.. “

” Mak buat lawak sampai anak pon tak tahan gelak… great performance. Bedekah aku gelak, boleh selamber ja atas pentas tu, Ella sangat weh Kuala Lumpurr.. “

Tak pernah tak lawak la Shiera ini, semp0i betul tengah buat persembahan pun diselit lawaknya itu. Allisya pun tahan sahaja gelak dengan perangai maknya ini. Apapun, persembahan yang bertenaga dan menghiburkan semua penonton dan juri, terbaik lah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia, IG Senang Terhibur, IG Shieraijoy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..