” Berair mata duk gelak tengok pak Ustaz terkej0t. Rare betul gayanya, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Spontan PU Riz Dan Neelofa Terkej0t Ketika Membuat Rakaman Iklan Buat Warganet Terhibur. Ad0i Ustaz, Auto Bersilat, Dah Macam Menari Kuda Kepang Pun Ada. Sampai Terduduk Lofa Gelak, Lawak Lah !!

Haris Ismail atau PU Riz dan Neelofa antara pasangan selebriti yang sering menjadi perhatian ramai. Banyak aktiviti keagamaan dianjurkan oleh pasangan ini sebelum ini dan ianya dihadiri oleh rakan-rakan artis yang lain.

Meninjau akaun Instagram Sinar FM, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Neelofa dan Haris ketika sedang membuat rakaman untuk iklan program Nunha. Dibantu oleh staff mereka yang lain, suasana bertukar menjadi lucu gara-gara Haris terkej0t.

Pada awal video, kelihatan Haris menyebut ‘ Anda juga berpeluang untuk hadir ke majlis Nunha ‘, sambil salah seorang staff meletakkan microphone di hadapan Haris dan Neelofa. Kemudian ada seorang staff telah menarik party pooper yang mengeluarkan bunyi ‘pop’, seakan bunyi mercun mengej0tkan Haris dan Neelofa.

Apa lagi, terlompat Haris dan gayanya terkej0t itu dikatakan oleh peminat seperti sedang bersilat dan bermain kuda kepang. Neelofa juga ketawa sampai terduduk, alahai Haris kelakar betul. Pertama kali ni peminat melihat Haris terkej0t seperti ini.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun meraih hampir 3000 likes daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Muka terkej0t macam orang balik mercun bola, lawak la ustaz haris ni. Silat apa tu ustaz haha.. “

” Lawaklah ustaz, mujur Lofa tak join sekali. Adui kelakar la dia orang ni haha. Macam kuda kepang.. “

” Adoi dapat pulak dua dua kaki gelak haha. Saya pun tergelak sama. Nasib Lofa tak bersilat sekali haha.. “

” Masalahnya kte terkej0t dgr suara ustaz kuat benor. Kte ulang lg byk kali biar pen4t ustaz bersilat. Kes1an Lofa gig1l2 dia terkej0t.. “

” Muhaimin pun letak terkuat sikit, lawak ustaz bersilat kuda kepang, mujur Lofa tak ikut sekali. haha boleh kendur urat stress macam ni.. “

” Berair mata duk gelak tengok pak ustaz terkej0t haha. Rare betul gaya terkej0t tu ustaz haha. boleh imagine lofa gelak terbahak¬≤ bila tengok balik video nie. Ade bakat menari Kuda kepang rupanya.. “

” Ulang-ulang tengok. Tergelak-gelak tengok pak ostad terkej0t. Plg rare. Auto bersilat. kelakar betul la nunha ni haha.. “

” Tak pernah tengok Haris macam tu haha, saya gelak abis kelakar betul Haris terkej0t. Adus kelakar, kuda kepang sudah mari.. “

Lucu betul dan suasana kerja seperti ini dengan kedua-dua bos yang suka ketawa pasti menyenangkan semua pekerja. Pandai juga Haris bersilat, boleh lah selepas ini membuat video sedang bersilat pula. Apa-apa pun, ini hanyalah sekadar hiburan semata-mata dan harap pembaca juga terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar, IG Lofa.world

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..