” Bayangan ultrasound baby ni baby boy laa. Bentuk baby boy tu.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Imbasan Bayi Kandungan Ibunya Scha Alyahya, Peminat Teka Lara Alana Bakal Timang Adik Lelaki. Wah Taj4m Mata Masing-Masing, Mesti Zoom Habis Dekat Ni !! 

Ketika ulangtahun Awal Ashaari pada 6 Ogos lalu, satu berita gembira telah dikhabarkan kepada peminat oleh anaknya Lara Alana. Lara yang membuat video memberitahu mommynya, Scha Alyahya hamil sambil menunjukkan alat pengesan kehamilan.

Berita ini disambut penuh gembira oleh seluruh peminat Schawal. Ketika itu kandungan Scha sudahpun berusia 4 bulan dan Scha masih lagi mengalami al4han. Video pendek itu juga menyaksikan Lara terlepas cakap bahawa adiknya itu adalah bayi lelaki.

Scha juga mengalami proses kehamilan seperti wanita lain namun kali ini al4han lebih ter0k berbanding hamilkan Lara. Beberapa hari lalu, Awal berkongsikan cerita tentang Scha yang masih lagi mengalami al4han munt4h dan leng0h-leng0h badan.

Menerusi akaun Instagram Lara Alana, telah dikongsikan sekeping gambar imbasan kandungan Scha bersama satu ucapan khas buat adiknya itu. Alahai part ayat dengar heartbeat adik tu, how sweet kakak Lara. Hasil imbasan juga jelas nampak bayinya sudah elok terbentuk fizikalnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gambar imbasan ini menarik perhatian ramai peminat dan ramai yang memberikan pandangan tentang jantina bayi Scha ini. Antara komen-komen mereka :

” So sweet kakak buat pesanan utk adik.. “

” All the best, yr brother or sis will be as cute as u are!! Love u Lara.. “

” Nmpk gaya baby pun dah tau boy ni.. “

” Waaa cant wait to see babyjr schawal. msti cute sgt ni aihh. It like a baby boy.. “

” Penampakan seperti boy di situ. Tak sabar nak tengok adik Lara.. “

” Bayangan ultrasound baby ni baby boy laa. Bentuk baby boy tu.. aminnn.. “

Wah ramai nampaknya yang mula berteka-teki dan menjadi ahli nujum ni. Lelaki atau perempuan bayinya, sama-sama kita tunggukan daripada Scha dan Awal nanti. Apa pun, semoga kandungan Scha sentiasa sihat dan dilindungi Allah sentiasa. Buat Lara semoga jadi kakak yang terbaik dan anak mommy daddy paling solehah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana, IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..