” Baru nak manja-manja, sekali pot0ngggggg, ada orang ikut sekali.. ” – Elly Mazlein

Video Sambutan Ulangtahun Perkahwinan Elly Mazlein Dan Suami, Cikgu Azlan Raih Perhatian Ramai. Alahai Sweetnya Kak Lina Dan Cikgu Azlan. Part Last Tu Comel Betul, Pandai Sefhia Usik Mama Dan Papa !!

Pada bulan Disember tahun lalu genap 3 tahun usia perkahwinan Elly Mazlein bersama pilihan hatinya, Muhammad Azlan. Hasil perkongsian hidup mereka telah pun dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Hayder Mateen.

Walaupun bulan Disember sudah berlalu, Elly baru berkesempatan menyambut ulangtahun perkahwinannya baru-baru ini. Elly dan suami telah menyambutnya secara sederhana di sebuah restoran dengan hanya menjamu selera.

Tetapi Elly tidak berdua dengan suaminya. Turut serta ialah anak perempuan Elly iaitu Putri Sara Sefhia. Di akhir video turut dirakamkan gambar Sefhia yang m4lu-m4lu. Ad0i, baru ingat kak kep0m nak romantik-romantik kan.

 

Perkongsian ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Ramai yang turut memberi ucapan ulangtahun perkahwinan kepada pasangan sej0li ini. Walaupun bersama anak tetap sweet.

Jom tonton video di bawah ;

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan ulangtahun perkahwinan buat Elly dan suami. Antara komen-komen yang diberikan :

” Simpan rapat2 kak. Tkt penyondol byk skg. selamat ulangtahun perkahwinan kak lina sayang.. semoga bahagia.. “

” Alolo comel anak dara aunty .. Manja, We Miss U So Much.. Happu Anniversary Kak Lina Pompom.. “

” Semoga kekal bahagia selamanya…. hingga ke jannah….. p0tong pun p0tonglah semuanya cinta hati..Ā  Happy Anniversary Kak pompom dan cikguĀ Semoga berbahagia selalu.. “

” Kak Lina pom pom ku sygg, semoga perkahwinan kali ini berkekalan hingga ke akhir hayat, hingga ke jannah dan semoga berbahagia hendaknya bersama suami dan anak anak selalu.. “

” Aaamiin ya rabbal al aminĀ kita suka akak, kak lina pom pom no syyaattuuuuuu.. Happy 3rd Anniversary… “

” Cantik Manja mcm mama.. comel semuanya.. Happy Anniversary kak kepom cantik.. the manja one yang nang1s lps sekolah.. “

” Happy Anniversary Sygku.. semoga kekal bahagia till jannah loveā€¦. Im so honoured to be your pengapit pomā€¦ tq syg! Love you till Moon and back .. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan yang ketiga buat Elly Mazlein dan cikgu Azlan. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina kekal bahagia sehingga akhir hayat dan sentiasa ceria selalu.

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..