Connect with us

Artis / Selebriti

” Bakal menantu ke sis ? Cantik lah, pandai anak cari.. ” – Netizen

Linda Rafar Kongsi Video Bersama Keluarga, Namun Kelibat Seorang Wanita Cantik Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Manis Orangnya, Nampak Sama Cantik Sama Padan Dengan Anak Teruna Linda !!

Umum mengenalinya figura yang bernama Linda Rafar. Meskipun sekarang tidak aktif dalam dunia seni, namun perkembangan Linda sentiasa diikuti oleh para peminatnya. Linda yang merupakan kakak kepada pelakon Diana Rafar dan juga kakak ipar kepada Zamarul Hisham ini aktif di akaun Instagram.

Terbaru, Linda telah memuatnaik satu video yang memaparkan dirinya, suami dan anak-anak mengisi masa bersama. Menerusi video itu, kelihatan Linda serta keluarga berada di sebuah restoran. Namun kelibat seorang wanita turut ada bersama dengan keluarga Linda mencur1 perhatian warganet.

Klik gambar untuk info..

Kelihatan wanita tersebut mengenakan baju sedondon berwarna putih seperti ahli keluarga Linda dan nampak begitu mesra sekali. Ada peminat bertanyakan kepada Linda di ruangan komen dengan menyakat adakah wanita itu bakal menantu Linda.

Komen itu telah mendapat respon dan Linda menulis perkataan ‘ insyaallah’ . Selain itu ada yang memuji kecantikan bakal menantu Linda. Sehingga kini, video tersebut menerima ribuan tanda suka dan puluhan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton perkongsian video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang menyukai perkongsian video oleh Linda tersebut dan pelbagai respon oleh mereka. Antara komen-komen menarik adalah :

” Bakal menantu ke sis.. Cantik lah, pandai anak cari.. Mesti tak sabar nak ada menantu kan.. Finally ada a daughter to talk to.. “

”  Anak2 ke semua tu.. Allahu.. Dh besar2.. Mamanya still mcm sertai Elite dulu.. MasyaAllah cantik bakal menantu tahniahh… Mother inlaw muda da cntik.. “

Klik gambar untuk info..

” Cantik bakal menantu akak.. Anak-anak pun semuanya handsome2 lah.. Tak lama lagi bakal jadi mak mertua lah yer, tahniah akak.. “

” MashaAllah Tabarakkallah.. Comel bakal menantu.. Tengok bahagia betul family ni, semoga segalanya baik-baik sahaja ya.. “

Komen yang mendapat respon daripada Linda :

Sekejap rasanya masa berlalu, sudah besar anak-anak Linda. InshaAllah akan dapat menantu pula selepas ini. Apa-apa pun kita doakan yang baik-baik buat Linda sekeluarga. Semoga segalanya dipermudahkan.

Untuk sekadar info, Linda merupakan salah seorang ahli kumpulan Elite yang terkenal pada tahun 90-an. Kumpulan Elite terdiri daripada Abby Abadi, Azza Zawari, Sasha Saidin dan Watie Sadali. Selain bergelar penyanyi, Linda juga merupakan seorang pelakon dan usahawan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lindarafar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT