” Dah besar semuanya, handsome boys mama ini.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak-Anak Linda Rafar Ketika Bercuti Cur1 Perhatian Warganet. Dah Besar Semua Anak Teruna Linda. Dari Yang Besar Sampai Yang Paling Bongsu Manis Mukanya !!

Linda Rafar dikenali sebagai penyanyi dan pelakon serta pernah menganggotai kumpulan wanita, Elite. Sekalipun Linda tidak seaktif dulu dalam dunia hiburan, Linda masih berkongsikan perkembangannya di akaun media sosial miliknya.

Linda kini juga aktif dalam perniagaan dan kelas-kelas usrah bersama rakan-rakan artis yang lain. Pada perkongsian terdahulu, ada dikongsikan gambar-gambar ketika majlis ilmu bersama Ustaz Wadi Annuar dan selebriti lain yang turut sama mengikuti majlis tersebut.

Meninjau akaun Instagram Linda Rafar, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan gambar terbaru anak-anak Linda. Sebagaimana yang semua tahu, Linda mempunyai 5 orang anak lelaki dan salah seorang telahpun men1nggal dunia beberapa tahun yang lalu.

Yang ada sekarang cuma Rezaril, Rezaqiib, Rezariiq dan Rezaliif. 2 orang sudah menginjak usia remaja, manakala si adik masih lagi kanak-kanak. Sedap mata memandang anak-anak Linda ini, manis sahaja wajahnya sama seperti Linda dan Syed Aiman.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

(Klik butang KANAN > untuk menonton gambar dan video seterusnya.. )

Perkongsian oleh Linda ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Waaa linda bawa anak-anak ke Penang.. welcome to Penang. Happy Holiday at Penang. Do enjoy the nasi kandaq.. “

” Selamat tahun baru moga Allah SWT permudahkan urusan pn linda sekeluarga dan diberikan kesihatan aminnn.. “

” Hope you guys enjoy today. Dah besar semuanya, handsome boys mama ni. happy new year juga my dear sista may God bless you and family always.. “

” Alaa kita baru je balik. Kalau tak dapat jumpa akak Linda dan family akak dekat sana. Tak ada rezeki kami.. “

” Abang-abang handsome dan manis wajahnya. Yang si adik 2 ketul tu comel betul. Untung ada 4 orang bodyguard mama ni. happy holiday sis.. ” 

Bila anak-anak sudah besar, lebih mudah untuk dibawa bercuti sebegini. Masing-masing tahu membawa diri dan pandai berlakon menjadi tourist, hehe. Yang besar segak manakala si adik pula comel sungguh.

Semoga kesemua anak-anak Linda ini akan menjadi anak yang soleh, anak yang baik akhlaknya, berbudi bahasa terhadap semua orang dan menjadi anak yang membanggakan hati kedua ibu bapanya kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Linda Rafar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..