” Baju pun boleh tersama, alahai sweet betul.. ” – Netizen

Video Bunga Citra Lestari Bersama Ariel Noah Di Sebuah Rancangan TV Cur1 Perhatian Ramai. Sempat Lagi Rossa Meny4kat Bunga Dan Ariel, Alahai Nampak Sweet Je !!

Siapa tidak mengenali penyanyi terkenal dari negara Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari. Biarpun suami yang disayangi telah pergi buat selama-lamanya, BCL dilihat masih belum terbuka hati untuk kembali mendirikan rumahtangga sekali lagi.

Namun, sebelum ini BCL bersama Ariel Noah menerusi lagu kolaborasi mereka berjudul Menghap0s Jejakmu ternyata mendapat perhatian netizen. Ramai yang mula ingin menjodohkan BCL dengan Ariel selepas melihat kemesraan mereka berdua dalam video itu.

Terbaru, meninjau di sebuah akaun fans Ariel, telah berkongsi satu video yang memaparkan BCL dan Ariel di sebuah rancangan realiti televisyen Indonesia iaitu Xfactor yang memaparkan mereka telah menjadi juri bersama.

Gelagat mesra BCL dan Ariel dalam video itu sekali lagi mencur1 perhatian ramai. Mereka berdua telah memakai baju sama warna dan penyanyi Rossa sempat menyakat BCL dan Ariel lalu mereka bertiga berdek4h ketawa bersama.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai video ini yang melihatkan BCL dan Ariel saling menyakat antara satu sama lain. Antara komen-komen menarik adalah :

” Aduuhhhh ku senyum2 sndri, moga kalian berdua punya jodoh ya. Happy banget liat Ariel sama BCL.. “

” Nampak Bunga dan Ariel serasi sangat, baju pun boleh tersama, alahai sweet betul. Nampak sangat jodoh mereka kuat, hehe.. “

 ” Happy banget ya kak Bcl seperti nya dekat dengan kak Ariel, happy banget liatnya ditambah couple an baju gt.. “

” Udah mulai2 nie tanda2 jodohhh. Gue yg jomblo senyum sendiri lihat Bcl dengan Ariel, waduh, hahaha.. “

Wah memang nampak happy betul tengok BCL dan Ariel. Rossa pun seakan suka melihat dua rakan baiknya ini sekiranya berjodohan. Mana tahu, kalau ada jodoh bersama kan, kita doakan yang baik-baik buat BCL.

Selepas lebih setahun pemergian suami, BCL sempat dig0sipkan menjalin hubungan istimewa dengan Ariel Noah. Namun hingga kini, kedua-dua mereka dilihat lebih selesa menjadi sahabat baik dan tiada sebarang kenyataan daripada keduanya mengenai hubungan istimewa yang telah diwar-warkan itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nazrielnoahfans, Bunga Citra Lestari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..