Connect with us

Artis / Selebriti

” Bagus Shila, sebak part ni.. ” – Netizen

Video Shila Amzah Bercerita Mengenai Adiknya, Syahir Amzah. Ramai Puji Sikap Syahir Terhadap Kakaknya. Beruntung Shila Ada Adik Macam Syahir !!

Meninjau ke akaun Instagram Xtra.my, perkongsian sebuah video Shila Amzah bersama adiknya, Syahir Amzah telah meraih perhatian ramai. Video tersebut merupakan sedutan rakaman Famili Duo yang berlangsung semalam di saluran TV3.

Shila memilih adiknya Syahir sebagai pasangan duetnya dan ini merupakan pertama kali buat Shila dan Syahir berganding bersama. Menurut Shila, sebelum ini dia tidak pernah terfikir langsung akan melakukan perkara ini bersama Syahir.

Shila turut berkongsi sikap baik Syahir yang merupakan anak ketiga dalam adik-beradik. Syahir sangat serasi bersama Shila dan turut berkongsi minat yang sama. Apa yang menarik ialah Syahir amat menghormati kakaknya itu sebagai anak sulung.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Ramai juga netizen yang meluahkan rasa sebak apabila mendengar perkongsian mengenai keluarga daripada Shila dan Syahir ini.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila menonton video ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Shila always keluarkan kata² yg baik ja utk family dia.. .she sangat baik… tp tu la.. semoga dipermudahkan urusan Shila dan Syahir 

” Semoga dipermudahkan urusan shila dan shahir good.. anak no 3 ni mmg jenis yg senang untuk bekerjasama.. Respect seorang adik kepada seorang kakak.. “

” Bagus shila, permulaan utk shahir juga mana tau ada bakat terpendam jd komposer. kaknya dh buka jalan jd guna betul2 sbb dia tau tk sng cari duit.. “

” Semoga Allah permudahkan urusan mereka sekeluarga.. syahir ni mesti jenis yg boleh diharap, aku fhm sgt la sbb adik aku no 3 pun cmni jenis bertanggungjawab.. “

” Semoga dipermudah segala urusan shila Dan adik nya, selamat Maju Jaya .Kita sebak part ni tadi.. Comelll nyaaa shahir respect kakak  harap menang 2 ni.. “

” Anak ke tiga mimang mcm tu dia akan stay dengan someone yang baik dengan nya dan paling boleh di harapkan..  part lap peluh ats pentas tu sweet sgt ak tgok,syahir macam budak kecik pulak dgn shila time tu.. “

” Lately ni shila buka mulut je aku da nangis weyyy wlupun dia ckp smbil senyum² aku sedihh.. shahir ckp dia serasi dgn kakaknya. moga terus berkekalan.. “

Shila sangat beruntung mempunyai seorang adik seperti Syahir. Semoga hubungan adik-beradik antara Shila dan Syahir sentiasa dipermudahkan dan baik-baik sahaja. Semoga pasangan Famili Duo ini berjaya sehingga ke final nanti. All the best.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Xtra.my

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT