Connect with us

Artis / Selebriti

” Bagus mommy Fatima ajar anak cakap beradab dengan orang.. ” – Netizen

Video Fazura Mengajar Nur Fatima Aisya Bercakap Dengan Intonasi Yang Beradab Terima Pujian Ramai. Fatima Pun Bagus Sangat, Ikut Sahaja Apa Yang Diajar oleh Mummy !!

Meninjau ke akaun Instagram Bamtahdolly, perkongsian dua buah video Nur Fatima Aisya bersama haiwan peliharaan barunya telah meraih perhatian warganet. Fatima kini membela ikan dan juga kura-kura selepas membelinya di kedai haiwan semalam.

Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah perbualan Fazura bersama Fatima. Fazura telah mengajar Fatima cara percakapan yang beradab apabila meminta sesuatu. Wah, bagus sangat cara didikan Fazura terhadap Fatima. Patutlah Fatima seorang yang sopan.

Klik gambar untuk info..

Sejak memelihara haiwan, Fatima kini sudah mempunyai tugasan yang perlu dilakukan setiap hari iaitu memberi mereka makan. Sangat bagus mendidik anak sebesar Fatima ini mencintai haiwan kerana ia dapat memupuk sikap penyayang.

Perkongsian dua buah video ini telah menerima lebih seratus tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Video ini diambil menerusi Instastory Fazura dan dimuatnaik semula di akaun peminat Fazura sekeluarga.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka ialah :

” Yeah nyama..Aunty pon ade fish n turtle hehe.. jaga ikan dan turtle tu dgn Baik ya Fatima… Comelnya Fatima budak cantik bijak Dan pandai ni.. “

” Pandai Fatima bagi fish & turtle makan. Cantik balang2 peliharaan Fatima coulorfull lagi.. Fatimah pun anak yg baik menurut cakap mommy… “

” Happy nye Nyamma da ada 2 favourite pet dia terbaikk kecik2 da ada sifat animal lover so penyayang.. Have a great weekend Nyamma sayang.. “

” Terbaikk Mummy Faz guiding Nyamma speak properly whenever asking a favour.. Bagus mommy Fatima ajar anak cakap beradab dengan orang.. “

” Apa nama pet nyamma ni, ce bgtau auntie skit.. Tu lah sayang mummy fatima ajar anak yg elok2 alhamdullillah.. Comel.. “

” Comelnya pet nyamma.. sama dgn auntie lh.. bela kureΒ²..comel sgt mereka kn.. Nyamma is the cutestΒ pls bagi nyamma adik 1 lagi .. “

” Nyamma da ada tugasan harian skrg Auntie kasi pet fish And turtle mkn okeyy pandaii da dia cantikkk nye colorful balang2 tu.. “

Klik gambar untuk info..

Alahai comel betul Fatima bersama haiwan peliharaannya. Apabila memelihara haiwan ia juga dapat memupuk sikap tanggungjawab kerana perlu sentiasa memastikan haiwan yang dijaga sentiasa dalam keadaan baik dan juga sihat serta persekitaran yang bersih.

Silakan SHARE..

Sumber :Β  IG Bamtahdolly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT