” Bab lesung batu tu kelakar tapi perrghh power, style orang-orang tua.. ” – Netizen

Nabila Huda Kongsi Video Anak Daranya, Keisha Laila Memasak Nasi Goreng Kegemarannya. Wah Hebatlah Keisha, Cara Tumb0k Bawang Pun Kelakar. Part Keluarkan Cili Dari Dalam Lesung Batu Tu Rare Sangat !! 

Nabila Huda antara pelakon wanita hebat dan tersohor di kalangan peminat drama dan filem Melayu tempatan. Nabila yang selalu dilihat happy go lucky ini memiliki seorang anak perempuan bernama Keisha Laila yang kini sudahpun berusia 10 tahun.

Meninjau akaun Instagram Nabila Huda, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Keisha memasak nasi goreng kegemaran Nabila. Keisha yang nampak ligat di dapur ini tidak kekok dan gayanya itu membuatkan Nabila teruja.

Dalam video ini, Nabila merakamkan cara Keisha memasak bermula dari menumb0k bawang sehinggalah selesai proses menghasilkan nasi goreng itu. Nampaknya Keisha sudah mewarisi bakat dan seni tangan ibunya dan Abi Bert yang pandai memasak itu.

Nabila yang terharu dengan usaha Keisha memasak nasi goreng ini memuji masakan Keisha yang sedap dan memenuhi seleranya. Walaupun ada kejadian yang mencuit hati terjadi dalam menyiapkan masakannya itu, Keisha berjaya menunjukkan bakat memasaknya itu terhadap Nabila dan Bert.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Keisha menyediakan bahan dan menyiapkan masakannya ini menarik perhatian peminat dan rakan-rakan artis lain. Adui keb4l betul tangan Keisha ini dan antara komen-komen mereka :

” Still remember the day dia letak tangan dkt dada then ckp “my heart is br0ken already, its too late to say s0rry ” AHHAHAHAHAHA.. “

” Ee comellnyaa dia dh besarrr. Kakak kakak dahhh omg keishaaaa. Memang nampak sedap… Uncle nak try mkn ya 1 day.. “

” Apsal rasa nak nang1s tengok Keisha dah terror masak? ? Bamin dah salin resipi. Mintak halalkan Abil.. “

” Steady keisha… ced0k cili dalam lesung pakai tangan pedasss tuuu. Bila bby girl dh jd gadis… btl² air tgn bby bila amik guna tgn je bhn dlm lesung.. “

” Tabik springlah kat keisha weii. pi1jar weehhhh, mcm dpt tolong rasakan bagi pihak keisha. dia y cedok.. kitter y terasa pijorrr.. “

” Korek lesung guna tangan tue.. terbaikkkkkk keisha. .saya pun k0rek lesung guna sudu, tak0t tgn pijar. suka tgk keisha.. “

” Bab lesung batu tu kelakoo tppp Perrghh poweerrrr, kaut cili gunaaa tgnn… terbaik utk keisha. Ni btl2 air tgn… Geng kaut cili guna tgn jer… Power keisha… “

” Terkej0t aunty tgk keisha guna tangan jer amik cili tumbuk dr lesung ke kuali… Aunty yg terasa pijor. Perghhh style org tua2, korek lesung batu pakai tangan.. “

Ini baru dikatakan air tangan, steady sahaja anak dara ini cedok dengan tangan. Apa pun, masakan yang baik daripada Keisha dan berjaya membuat mommy terharu dengan kesungguhannya itu. Semoga Keisha membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang sentiasa membahagiakan hati kedua ibu bapa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..