” Ayat tak boc0r tu yang tak tahan tu. Sak1t perut aku.. ” – Netizen

Kongsi Video Review Kuih Tepung Pelita, Gelagat Lucu Dato’ Fizz Fairuz Mencuit Hati Netizen. Amboi Sempat Lagi Guna Ayat Power Tu Dato’. Tengok Berkualiti Tak Boc0r Ye. Muka Tu Tak Menahan !!

Keluarga ceria Dato’ Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia selalu menggembirakan peminat dengan gelagat lucu mereka. Ada ada sahaja perkara yang dilakukan oleh Dato’ Fizz terutamanya yang membuatkan peminat ketawa tak henti henti kerana keletahnya.

Sepanjang perintah kawalan pergerakan berlangsung, beberapa kali kejadian spontan oleh Dato’ Fizz menjadi tular. Gelagatnya membawa ‘Shieltox’ ketika menerima runner barang basah yang menghantar barang ke rumah sudah cukup membuatkan peminat suka terbahak-bahak.

Apatah lagi ketika beliau memakai baju mascot gajah ke kedai dan dihal4u, sungguh melucukan Dato’ Fizz ini. Beberapa hari ini tular tentang isu mask tidak boc0r dan ayat tak boc0r itu menjadi trending dan sebutan seluruh negara. Seperti biasa, Dato’ Fizz pasti akan ada jenaka lucunya yang up to date mengikut perkembangan semasa.

Menerusi akaun Instagram, Datin Almy Nadia telah berkongsikan satu video yang memaparkan mereka sekeluarga membuat review kuih tepung pelita 7 beradik. Namun apa yang menjadi perhatian adalah gelagat Dato’ Fizz yang makan dan melakonkan semula babak dan ayat popular masa kini, tidak boc0r. Lawak betul Dato’ ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Dato’ Fizz ini. Antara komen-komen netizen :

” Lawak la yang belakang tu… Anak pun ikut.. “

” Ingat fizz fairuz nak makan sekali daun tu hahaha.. “

” Ayat tak boc0r tu yang tak tahan tu.. Sak1t perut aku.. “

” Tak boc0r.. Memang berkualiti laa.. “

” Dah belakang tu kenape.. Hahhaha.. “

” Hahahahahhahaha buat hal Dato kAt belakang tu yeh.. “

” Heyy dato ni in character sokmo. Kahkah sempat nganj1ng tak bocor lagi.. “

” Hahaha fizz fairuz ni sempat lagi. Tak boc0r Tak boc0r.. “

Masya Allah Dato’ Fizz, dari awal muka Dato’ paling tak tahan tengok, memang nak gelak tengoknya. Lagi-lagi time makan, dengan mimik muka dan gaya makan sambil terkumat kamit sebut tak boc0r tu buat berdek4h ketawa. Review paling best dan mengeliurkan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Fizz sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..