” Aww comelnya Sari p0sing macam tu.. ” – Netizen

Kongsi Gambar-Gambar Di Pagi Raya Bersama Keluarga, Cara Sari Yanti Ketika Bergambar Buat Peminat Terhibur. Alahai Mamanya, Dah Macam Cari Benda Tersembuny1 Ni, Haha !!

Pelakon bertubuh kecil molek, Sari Yanti sering mencur1 perhatian peminat. Sekalipun sudah bergelar ibu kepada 5 orang anak, penampilan Sari yang sentiasa cantik dan semakin berseri-seri membuatkan peminat mengikuti perkembangan Sari.

Sebagaimana keluarga lain, Sari dan suaminya, Jep Sepahtu menyambut hari raya Aidiladha kali ini hanya di rumah sahaja. Meninjau akaun Instagram Sari Yanti, telah dimuatnaik beberapa keping gambar yang memaparkan mereka bersama anak-anak.

Kelihatan dalam gambar ini, tema warna krim dan putih menjadi pilihan Sari sekeluarga. Dariya comel dengan kebaya krim merahnya, manakala Barr Al-Aliy dan Baasit pula berjubah berwarna putih. Khidir juga tidak ketinggalan bergaya dengan baju melayu lengkap bersongkok lagi.

Tulis Sari di kapsyennya, dek kerana dirinya yang kecil Sari terp4ksa berjinjit ketika bergambar sekeluarga. Iyelah anak-anak teruna semua sudah semakin besar dan tinggi, tidak lama lagi pasti mama nya nampak rendah daripada anak-anak.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Memang comel sangat Sari dalam gaya p0sing berjinjit seperti ini. Nampak seperti kakak dengan adik-adik pun ada Sari. Antara komen-komen peminat :

” Kalau tak jinjit macam tu, nanti kang orang fikir Kak Sari ni kakak Dariya hehe. Dariya pun comel pakai kebaya macam tu.. “

” Haha memang perasan sangat kaki Sari jinjit tu. Comel lah mama jinjit kaki, baru nampak tinggi sikit dari Barr dan Baasit hehe.. “

” Meriahnya, comel-comel semua. Selamat hari raya Sari dan Jep sekeluarga. Mamanya dari dulu lagi selalu comel, macam kakak dengan adik-adik je.. “

” Aww comelnya mamanya berposing jinjit kaki macam tu hehe. Mama kena pakai heels 10 inci ni baru nampak tinggi kihkih.. “

” Haha comel je Sari jinjit, mamanya anak ramai. Makin lama makin cantik Sari ni, tak gaya mak dengan anak-anak je. Sweet la Sari ni.. “

” Mamanya comel sangat, macam adik-adik jugak mamanya haha. Kak Sari ni nasib baik la dah letak kapsyen, kalau tak mesti cari benda tersembuny1 ni hehe.. “

” Memang duk perhati je cara kaki Sari jinjit tu, comel aihh. Selamat hari raya Aidiladha Sari, semoga sentiasa bahagia bersama Jep dan anak-anak tersayang.. “

Gembira dan suka tersenyum Sari ini, mungkin kerana itulah wajahnya tak nampak dimam4h usia. Mak-mak yang sudah semakin k0ntot apabila anak-anak makin besar bolehlah men1ru cara Sari ini. Semoga berbahagia selalu Sari dan selamat hari raya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti, Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..