” Mummy versi boy, macam kembar.. ” – Netizen

Wajah Zahirah Macwilson Semasa Bayi Raih Perhatian Raai Peminat. Wah, Memang Sebijik Wajah Isaac Raees. Part Bibir Tu Sama Lah !!

Apabila memiliki cahaya mata, pastinya ramai menyamakan wajah si anak sama ada mewarisi wajah ibu atau bapa. Meninjau ke satu akaun Instagram kelab peminat Zahirah dan Aiman, wajah Zahirah Macwilson semasa kecil telah dikongsikan.

Ramai peminat yang membandingkan gambar tersebut dengan gambar cahaya mata sulung Zahirah iaitu Isaac Raees. Dapat dilihat banyak persamaan antara wajah dua anak ber4nak ini. Boleh dikatakan Isaac ni c0py paste wajah mummy.

Antara persamaan yang dapat dilihat ialah mata dan bibir Isaac sangat sama dengan wajah ibunya semasa kecil. Sekali imbas nampak seperti pasangan kembar lelaki dan perempuan pula. Patutlah comel sangat Isaac kan.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 2 ribu jumlah tontonan buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Rata-ratanya menyatakan wajah Isaac banyak mewarisi wajah ibunya. Bak kata peminat, mummy versi boy.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Lebih 40 komen telah diterima melalui p0sting ini buat masa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comel sgt… Mummy versi boy.. Lbh kurang sama n cute.. Mulut, hidung, mata dgn kening. Sama mummy.. “

” Mirip banget lho mbak mashaallah.. Buah gak jauh jatuh dari pohonnya. Sebijik muka mummy dia.. comel.. “

” Goodmorning,cute little boy .. Kann mcm mommy dia.. sebijik.. Sama dgn muka mummy.. hidung tuuu mesti macam mommy daddy dia nanti. manc0ng.. “

” A ah la.. sama Macam mommy. Ye.. sama mulut mummy dia.. sama Comel manc0ng.. Sejuk anak lelaki ikut muka mom.. “

” Betul la.. patut comel mcm mummy dia. Aawwww mummy n little Isaac so CUTE.. Betul sebiji mulut mcm Mummy nya.. “

” Sama iras mummy ya Isaac.. Fotostat muka mummy.. Bukan mulut je sama, muka pun sebiji sama.. ni betul2 anak mummy.. “

” Alahai… patut lah isaac comel sangatlah rupanya mummy dia pun comel juga masa kecik.. Sama macam kembar.. “

Seperti kata orang tua-tua, sejuk rumahtangga apabila anak lelaki mewarisi wajah si ibu. Mummy cantik, pastinya Isaac handsome kan. Semoga Isaac Raees membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirahhaimann, Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..