” Artis yang paling ceria dan sangat tulus, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Amy Mastura Bersama Kru Produksi Di Belakang Tabir Ketika Menyanyikan Lagu Raya Buat Ramai Terhibur. Alahai Comel Betul Gaya Amy. Sentiasa Nampak Awet Muda, Tak Makan Usia !!

Kalau melihat wajahnya pasti ramai yang tak sangka, penyanyi dan pelakon, Amy Mastura ini sudah pun berusia 50-an. Berbadan kecil dan memiliki suara yang merdu, Amy antara selebriti yang sudah lama bertapak dalam dunia seni tanah air.

Meninjau di akaun Instagram, Amy ada berkongsi satu video yang memaparkan dirinya sedang bekerja sehingga lewat malam menjalani satu rakaman rancangan hari raya nanti. Menerusi video tersebut, kelihatan Amy bersama beberapa kru produksi di belakang tabir.

Kedengaran dalam video itu, Amy telah menyanyikan lagu rayanya yang bertajuk ‘Setahun sekali’ . Seloroh Amy, dia bernasib baik memiliki rakan-rakan yang sering menghiburkan dirinya di kala bekerja sehingga lewat malam.

Perkongisan tersebut telah mencur1 perhatian ramai. Gelagat Amy dalam video itu sangat comel. Sambil menyanyi pelbagai gaya telah dilakukan oleh Amy sehinggakan pada akhir video, Amy turut berdekah ketawa.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat gelagat Amy dan dalam masa yang sama mereka turut memuji kecantikan Amy. Antara komen-komen menarik adalah :

” Artis yang paling ceria dan sangat tulus, hahaha. Love u Amy. Nampak happy selalu, patut tak makan tua, hahaha.. “

” Meriah setahun sekali ekk kak. Suka tgk Kak Amy, macam org takde masalah langsung gaya, always happy.. “

” Rahsia awet muda Amy, suka ketawa dan ceria selalu. Alahai nampak dah macam baru masuk 30-an lah.. “

” Kalau boleh ketawa tu, smpai tak ingat dunia yer, hahaha. Mengantuk pun hilang terus kan Amy, alahai terhibur tengok.. “

” Tak pernah tak comel. Setahun Sekali tak silap lagu raya kak Amy tahun 1998/99 . Lagu kedua selepas Bersama di hari raya.. “

” ¬†Terhibur dgn akk, btw akk memang nampak cantik sangat. Selendang tu betul2 mengimbau kenangan dlu2.. “

” Eiiii bila nak tua ni ?? Asik muda je. Omeyyyy la Amy, tak mkn dek usia, love amy so much, selamat berpuasa.. “

Memang nampak muda selalu Amy ni. Amy juga adalah artis yang sentiasa nampak ceria. Mungkin sikap ceria ini adalah salah satu tips kecantikan Amy tampil awet muda. Apa-apa pun, semoga Amy terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Mastura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..