Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Aria dengan Amir memang plan nak pandang bawah ke.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Anak Mira Filzah, Wan Khair Amir Dan Anak Elfira Loy, Nur Aria Mikayla Raih Perhatian Ramai. Alahai, Comel Betul Amir Dan Aria. Tapi Gambar Kedua Tu Kelakar Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram Elfira Loy, beberapa gambar sekitar majlis Aqiqah anak Mira Filzah iaitu Wan Khair Amir telah dikongsikan. Elfira hadir ke majlis tersebut bersama suami dan juga dua orang anaknya.

Elfira telah merakamkan beberapa gambar bersama Mira dan juga anaknya. Mira kelihatan sangat cantik mengenakan pakaian sedondon berwarna hijau bersama suami dan anaknya, manakala Elfira sekeluarga mengenakan pakaian berwarna putih.

Shawl Airis

Gambar pertama iaitu Amir dan Aria iaitu anak perempuan Elfira telah meraih perhatian ramai kerana kedua-duanya nampak sangat comel dan sangat pandai tersenyum sambil memandang ke arah kamera.

Manakala gambar yang kedua pula membuatkan ramai tertanya-tanya kerana Aria dan Amir sama-sama memandang ke bawah termasuk anak sulung Elfira iaitu Muhammad Rayyan Khalaf. Eh, apakah yang menarik perhatian mereka di lantai.

Tudung Netizen

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Amir dan Aria. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sibuk dua2 pandang ke lantai tu. Tgk apa tu baby.. Amir ni pandai senyum dpn kamera.. no way aria and amirrr met each other.. “

” Haha msing2 tgk kt bawah trmsuk abg tu.. Eh eh eh yg bujang tecik tu pun kan kemain dia senyum omey nk ngurat tu anak dara pulak kemain cantik la.. “

Cosmoderm

” 3 cuties tu tgk apa laa pandang bawah tiga2 org.. 1 pic tu masyaAllah putih gebu betul Aria.. Comey nya dua org baby ni.. “

” So synchronize this picture.. Dua dua ikut muka mummy dia.. Apalah yg di pandang berjemaah itu.. Wahhh takde emoji laa … dua2 comel.. “

” Comel sangat dua dua baby nie. Semoga jadi anak soleh dan solehah.. Aamiin.. semua baby pun comel.. second pic ape yg menarik mata kids tu sebenarnye.. “

” Aria dgn Amir memang plan nk pandang bawah ke haaaa shooo cuteee.. Kenapa semua tengok tepi tu anak anak .. “

” Gambar last bapak n anak2 tak ready takpe yg penting mak2 canteks.. comel nya dedua senyum aria dan  amir.. Ade ape agaknye dkt lantai tu..”

Ada juga yang menyatakan yang Amir dan Aria sangat sesuai dijodohkan. Eh, kecil-kecil dah dipadankan ye. Semoga Wan Khair Amir dan Nur Aria Mikayla membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy, Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Continue Reading

Stone Mortar

BAWAL INSTANT TIE BACK

Honey Comb Wok

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT