Connect with us

Artis / Selebriti

” Dah besar dah budak comel ni, copy paste muka mommy dia.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Terbaru Anak Mira Filzah, Wan Khair Amir Yang Begitu Teruja Dengan Sejadah Da Kopiah Raih Perhatian Ramai. Alahai, Comel Betul. Sekejap Jer Dah Besar. Memang Muka Mommy Sangat !!

Wan Amir merupakan cahaya mata Mira Filzah bersama suaminya, Wan Emir Astar. Meninjau ke akaun Wan Emir, posting terbaru Emir telah meraih perhatian ramai. Emir membuat satu posting mengenai Amir yang amat berminat dengan sejadah dan kopiah.

Emir juga turut berkongsi amalan Mira ketika mengandungkan Amir. Mira sentiasa mendedahkan Amir dengan surah-surah Al-Quran sama ada melalui pembacaan atau pendengaran. Selain itu, mereka sentiasa membesarkan Amir dengan suasana islam.

Klik gambar untuk info..

Amir sentiasa melihat ibu bapanya menunaikan solat dan hal ini menyebabkan Amir gemar dengan sejadah dan berkopiah. Malah Amir akan ikut gaya bersolat walaupun masih kecil dan masih belum memahami cara yang betul untuk bersolat.

Emir turut mendoakan agar Amir membesar menjadi anak yang soleh dan menjadikan Al-Quran dan sunnah sebagai panduan kehidupan. Perkongsian ini telah menerima lebih 37 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Amir. ANtara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Ala comeinya cucu Maa wankhairamir . Moga besar jd anak yg soleh ye.. Tiba2 dah besar macam baru je nampak pic Amir baby lagi .. “

” Comeynya amir, semoga jadi anak yg soleh berjaya dunia Dan akhirat in sha Allah aaminnn.. cutest cheeky smile Amir bless this pure innocence souls.. “

” Comelnyaaa hero adik wan emir ni. copypaste muka mommy dia lah.. Mira filzah versi boboi. Omey sungguh.. Kejap je anak Mira dah besar kan.. “

” Alhamdulillah semoga menjadi anak yg soleh dan disenangi ibu ayah.. Dah besar dah budak comel ni. Dah tiba masa nak dpt adek .. “

” Masya Allah..big boy dah Amir ni.. moga membesar jadi anak yg soleh penyejuk mata dan hati kedua ibu bapa.. Wehh tiba2 besar..rase mcm baby boss tu haa.. “

” Alahai comelnyaaa copy paste mommy dia  sebijik juga macam cousin dia Umar .. Comelnyaaa… how do i get the same sejadah it is sold anywhere.. “

” Masyaallah….tabarakallah…sesungguhnya betul dik dri kecillah ayah ibu mulakan…semoga cucu hensem ni mnjadi znak soleh…insyaallah aamiin ya rabballalamin.. “

Klik gambar untuk info..

Alahai, cepat betul masa berlalu, sudah nampak besar anak Mira. Sangat bagus diterapkan ilmu agama sejak dari kecil lagi. Semoga Wan Amir membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta soleh seperti yang diharapkan oleh ibu bapa Amir. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Wan Emir Astar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT