Connect with us

Artis / Selebriti

” Andi blur tak faham ‘Sol is watching you’. Lambat lah Andi ni.. ” – Netizen

Video Andi Arsyil Menyanyi Lagu Happy Birthday Untuk Puteri Sarah Liyana Ketika Live Raih Perhatian Ramai. Alahai Sweetnya Andi Ni, Bersemut Habis. Part Reaksi Andi Masa Sarah Baca Komen ‘Sol Is Watching’ Tu Kelakar. Betul-Betul Blur Andi, Haha !!

Kemesraan Puteri Sarah Liyana bersama aktor Indonesia, Andi Arsyil bukan lagi rahsia. Ia dapat dilihat dalam kebanyakkan video live mereka bersama. Semakin hari semakin menghiburkan dan kelihatan begitu sweet apabila mereka bergandingan ketika sesi live bersama.

Terbaru menerusi beberapa akaun TikTok, perkongsian dua buah video sesi live Sarah dan Andi telah membuatkan ramai terhibur. Video pertama memaparkan Andi menyanyikan lagu Happy Birthday buat Sarah walaupun hari lahir Sarah sudah berlalu pada 1 Disember lepas.

Klik gambar untuk info..

Ternyata Andi nampak sangat sweet ketika bersama Sarah. Bukan itu sahaja, mereka juga sangat kelakar. Ini dapat dilihat menerusi video kedua apabila masing-masing bertukar peranan yang mana Andi menjadi Sarah, manakala Sarah pula menjadi Andi.

Sarah terus mengus1ik Andi apabila terbaca satu komen yang berbunyi ‘ Sol is watching you’ . Andi secara tiba-tiba kelihatan blur dan bertanya ‘apa itu Sol’. Hal ini membuatkan Sarah ketawa besar apabila Andi menyatakan maksud Sol dalam bahasa Indonesia.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@kelmahmatnor

aa nyanyikan lagu happy birthday utk Sarah…#andyarsyil #puterisarahliyana

♬ Muhasabah Cinta – Lia Syila

@kelmahmatnor

sol is watching…kata netizen #puterisarahliyana #andyarsyil

♬ bunyi asal – kelmahmatnor – kelmahmatnor

Di ruangan komen, ramai yang terhibur apabila kedua mereka bertukar peranan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Besttt la Sarah dengan AA masyallah2.. sweet laa gaduh2 manjaaaa adehhh.. aiyokkk mayyah dah marah.. Lembut ngan garang baru balance.. “

” Ak terhibur AA,sarah baca komen ak sllu.banyak wish ak dimakbulkan haha.untuk AAPSL berdua jgk.Ak pon kuat mengusik.Usik smpai jadi ea korang.. “

” Lambat lah kau nieee. yg ni lawak laa AA.. saya doakan kamu berdua cepat nikah aamin.. sol is tapak kasut siap kena injak aa kata wakakaka.. “

” Malam ni lawak giler. pecah perut kami uittss.. sol tu sepatu yg di injak …  sakit perut aku gelak.. Sol sepatu in English Sole is tapak kasut.. “

” Aa paham tak akhir nye sol tu ape.. psl boleh jek teruskan hubungan Andi arsyil.. Happy sarah gelak.. Kat yutu be, ada yang rakam full live tak.. “

” Mmg lawak la 2 org ni. keras perut aku gelak.. kami gelak gulin gulin awal live td …lawak lovebirds mlm ni.Happy ceria ja.. “

” AA blur tak fhm sol is watching you.. aduhaiii lambat la aa ni.. sol.. siapa sol.. Sol tu sepatu yg diinjak Cute la AA jawab, muka tak bersalah je.. “

Klik gambar untuk info..

Sememangnya tidak kering gusi apabila menonton sesi live Sarah dan Andi ini. Kedua-duanya nampak begitu serasi dan ramai peminat sangat senang melihat mereka bersama. Bak kata pepatah kalau sudah jodoh tidak akan ke mana, sama-sama masih single.

Silakan SHARE..

Sumber :  TikTok Hanan Khaira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT