” Anak tepuk emak lagi beria bersemangat. Bijak Eidrees.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Anzalna Nasir, Mohamad Eidrees Memberi Sokongan Ketika Anzalna Merakamkan Iklan Buat Peminat Terhibur. Tepuk Tangan Dengan Goyang Eidrees Memang Memberi Semangat Betul. Comel !!

Andai disebut sahaja nama Anzalna Nasir, sudah pasti peminat akan terbayangkan wanita cantik dan gemar berfesyen ini. Anzalna yang memiliki wajah jelita dan tinggi lampai adalah salah seorang peserta Dewi Remaja. Banyak tertumpu kepada peragaan dan duta produk, wajah cantik ini diburu ramai.

Sudahpun berkahwin dengan Hanif Zaki dan mempunyai seorang anak lelaki bernama Eidrees, kehidupan Anzalna sangat sempurna. Sering berkongsi gelagatnya bersama Eidrees, peminat turut jatuh hati dengan wajah comel anaknya itu.

Putih mulus seperti mummynya, Eidrees juga seorang bayi yang sangat mudah terhibur. Melihat wajah Anzalna sahaja sudah membuatkan Eidrees ketawa riang. Oleh kerana PKP yang masih berkuatkuasa, Anzalna menjalankan penggambaran dan photoshoot iklan di rumah sahaja.

Menerusi akaun Instagram, Anzalna telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau sedang membuat rakaman bagi produk Huawei. Kelihatan Eidrees yang bertepuk tangan dengan kuat mencuit hati peminat. Amboi Eidrees betul-betul bak4r semangat mummy ni.

Jom tonton video di bawah:

Gelagat Eidrees itu mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen :

” Sonokkknya anak kecik pun dah jadi fan mommy dia.. “

” Eidrees yang nampak happy macam dia nak bagitahu im ur fan.. “

” Kemain hero tepuk tangan penuh semangat! Comei!.. “

” Anak tepuk emak lagi beria bersemangat. Bijak Eidress.. “

” Sokongan padu ye dia bagi kat mummy.. “

” Kalau boleh berjalan mesti dia dah terk4m mak dia.. “

” Hahaa comey je Eidrees. Pandai support mom dia.. “

” Alahai comel sangat Eidrees support mummy.. “

Ada sokongan penyokong cilik tu terus bersemangat mummy Anzalna menari. Pandai betul Eidrees beri sokongan pada mummy sampai peminat ger4m tengok gelagat happy nya itu. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap supaya Anzalna sekeluarga sentiasa gembira dan bahagia bersama selamanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..