” Anak tak berani nak cakap ayah boh0ng besar, mampu buat muka je, haha.. ” – Netizen

Video Tomok Cub4 Untuk Pr4nk Anak-Anaknya, Arrian Dan Andra Dengan Menceritakan Rutin Hariannya. Namun Reaksi Anak-Anak Tomok Buat Ramai Yang Terhibur. Andra Siap Geleng Kepala Lagi !!

Ada sahaja perkongsian penyanyi Tomok di akaun Instagram pasti mendapat perhatian ramai. Lebih-lebihkan akan perkongsian mengenai gelagat tiga orang anaknya iaitu Arrian Akid, Andrashah Iman dan Siti Khadijah Shah Indrawan.

Terbaru, Tomok ada berkongsi satu video yang memaparkan dia bersama dua orang anak lelakinya, Arrian dan Andra. Menerusi video itu, Tomok cuba untuk pr4nk anak-anaknya dengan berkongsi cerita mengenai rutin hariannya.

Memulakan rutin harian dengan bangun tidur pada pukul 5.30 pagi, reaksi awal anak sulung Tomok buat yang menonton pasti terhibur. Selepas itu, Tomok masih meneruskan ceritanya walaupun kelihatan pelbagai gaya yang ditonjolkan oleh anak kedua Tomok seakan ingin memberitahu bahawa ayahnya sedang men1pu.

Hingga kini, video Tomok dan anak-anaknya itu telah ditonton lebih 210 ribu tontonan dan menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Comel tengok reaksi Arrian dan Andra yang tersenyum-senyum mendengar ayah mereka bercakap.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat anak-anak Tomok dalam video tersebut. Antara komen-komen netizen adalah :

” Anak tak berani nak cakap ayah boh0ng besar, mampu buat muka je, haha. Yang no dua tu macam2 gaya dibuatnya, haha.. “

” Andra geleng kepala, apelah ayah aku merep3k ni. Haha awal-awal dah kant0i, bila cakap bagun pukul 5:30, tersenyum si abang muka pel1k.. “

” Arrian dah behave dah, sampai part tidur dia tak tahan dah, haha. Tomok pun, sekali nak cakap nak tergelak.. “

” Memula sekali cara si abg tu pandang ayahnye, haha itu dah lawak. Anak-anak pun tahu ayah diaorang kuat t1pu.. “

” Hahahaha patut buat sebelah dibu ni, rotan jgn lupa tau, men1pu sangat ni, hehe. Tapi comel lah video ni, suka tengok.. “

” Andra paling jujur, dia tak nak sub4hat dengan ayah, haha. Arrian masih sopan tapi hujung-hujung tu dah tak nk percaya dh.. “

” Sabar je anak-anak teruna dengar ayah cakap, hehe. Boleh lah nanti nk cuba buat kat anak-anak. Apalah reaction diaorang.. “

Kelakar lah video Tomok ini. Difahamkan video ini diambil ketika Tomok menjaga kedua anak lelakinya di rumah memandangkan isterinya sedang menjaga anak kecil mereka yang tidak sihat di hospital. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Tomok dan keluarga sentiasa sihat selalu.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..