” Anak maid pun dia pimpin sama-sama. Bagus budi bahasa suami Emma ni.. ” – Netizen

Video Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Menjemput Babanya, Shazli Pulang Dari Kerja Raih Perhatian Ramai. Bagusnya Shazli Ni, Layan Anak Pembantu Baik Macam Anak Sendiri. Suami Isteri Sama-Sama Penyayang !!

Jika sebelum ini, peminat ada disajikan dengan perkongsian video oleh Emma Maembong ketika mereka menyambut ulangtahun kelahiran anak pembantu rumahnya bernama Intan. Sikap dan layanan Emma terhadap Intan dipuji oleh ramai peminat.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan Gabriel ke lapangan terbang bersama Emma dan pembantunya untuk menjemput babanya, Shazli Azhar yang baru sahaja selesai kerja.

Shazli yang bekerja sebagai pilot ini memakai pakaian seragam berwarna putih dan nampak gembira melihat Gabriel menjemputnya. Laju Gabriel berjalan menuju ke arah babanya ini dan Shazli terus memel0k dan mendukung Gabriel.

Shazli turut sama memimpin tangan Intan dan mereka jalan bersama-sama. Bagusnya bukan sahaja Emma malahan Shazli juga melayani anak pembantu mereka ini dengan cukup baik dan seperti anak sendiri.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun menarik perhatian peminat. Kagum dengan sikap Shazli, gelagat comel Gabriel juga membuatkan peminat menjadi ger4m. Antara komen-komen peminat :

” Sayang baba ni, so cute. Sebijik muka Emma, comel betul. Lajunya baby Gabriel berjalan tak terkej4r mommy dia tak sabar sambut baba.. “

” Kak emma dan abg shazli memang pasangan paling match. Keduanya baik hati dan penyayang. Layan anak maid macam anak sendiri.. “

” Anak maid pun dia pimpin sama-sama.. Ya Allah permudahkan segala urusan keluarga mereka.. Amin yarabbal Alamin.. “

” Alahai comelnya. Suka lah tengok Shariq Gabriel manja dan senyum. Cute sangat, muka excited nampak baba.. “

” Bagus budi bahasa suami Emma ni. Dipimpinnya tangan anak maid tu. Suami isteri sama-sama penyayang dan tak membezakan darjat dan pangkat.. “

” Bagusnye emma dan suami anak maid dah macam anak sendiri. Comel sangat Gabriel mintak dukung tu.. “

” Handsome little boy, cute anak mommy ni sambut baba balik keje. sweet sangat. Tengok Shazli pimpin tangan anak maid tu, tenang je rasa. Untung ada majikan yang penyayang macam ni.. “

Bukan hanya Gabriel yang excited sambut baba balik kerja, Baba pun muka bahagia tengok hero kecil depan mata. Layanan terbaik dari Shazli dan Emma untuk anak pembantunya memang wajar dipuji. Semoga hubungan Emma sekeluarga dan pembantunya ini sentiasa gembira bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..