” Anak-anak Beby semuanya hensem dan cantik belaka.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Sambutan Hari Lahir Anak, Gambar Keluarga Kakak Pelakon Emma Maembong, Beby Maembong. Dah Besar Rupanya Anak-Anak, Semuanya Comel. Beby Pun Tak Nampak Macam Dah Anak Lima, Maintain Cun !!

Meskipun dia bukan lah selebriti, namun kehidupannya di media sosial turut menjadi tumpuan ramai. Beby Maembong yang merupakan kakak kepada selebriti terkenal iaitu Emma Maembong merupakan seorang usahawan yang mengendalikan produknya sendiri.

Pada bulan Ogos baru-baru ini Beby telah selamat melahirkan cahaya mata barunya iaitu bayi perempuan. Perkongsian berita gembira itu turut dikongsikan sendiri oleh Beby menerusi posting di akaun Instagram miliknya dan turut mendapat perhatian pengikutnya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Beby telah berkongsi gambar sempena hari lahir anak lelakinya iaitu Afan. Beby juga memberi ucapan dan doa buat anaknya semoga anaknya itu membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Mungkin ramai yang tidak menyangka bahawa Beby sebenarnya sudah mempunyai lima orang cahaya mata. Malah jika dilihat pada gambar yang dikongsikan oleh Bbey itu, kelihatan kesemua anak-anak Beby kelihatan kacak dan cantik seperti anak mat salleh.

Ikuti perkongsian terserbut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, para netizen turut memuji akan kecomelan kesemua anak-anak Beby dan tidak menyangka bahawa Beby merupakan ibu kepada lima orang cahaya mata. Beby turut menjawab beberapa pertanyaan netizen.  Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ank-ank Beby smuanye hensem2 n cntek2 belaka, macam anak mat salleh.. Ingtkn anak bru 3 skli 5.. Memang wow sangat amazing g1le lah… “

” Happy birthday Afan, Kak umi doakan semoga Afan dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik dan mnjadi ank yg soleh kpd ibu bapa.. “

” Happy birthday Afan comel dan hensem anak -anak kak Beby, moga sihat dan bijak semuanya yer.. cantik sangat gambar famly ni.. “

” Segak anak-anak Beby mcm mama papa drg. Happy birthdy Afan, semoga menjadi anak yang soleh dan abang yang baik kepada adik-adik.. “

” Happy birthday Afan… Semoga menjadi ank yg soleh dan apa yg impikan jdi kenyataan, semua comel, ger4m tengok yang kecik sekali tu.. “

” Selamat hari lahir Afan, MasyaAllah, segaknya anak-anak, beruntung lah muda-muda dah ada anak ramai, ni pun rezeki.. “

” Tengok mak ayah dia lah, dua-dua cantik, mai turun kat anak semuanya segak-segak lah. Beby maintain cun lah walaupun beranak 5.. “

Antara komen netizen yang dibalas oleh Beby :

Alahai memang tak sangka pun Beby dah ada anak lima orang rupanya, tapi tengok badan maintain cun lah. Bergambar dengan anak-anak pun dah macam dengan adik-adik lah pula. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat anak Beby, semoga menjadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beby Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..