” Cantiknya Mimi, naik seri sangat.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Duduk Di Pelamin Lengkap Berinai, Perkongsian Mimi Lana Raih Ucapan Tahniah Daripada Peminat. Wah Ada Berita Gembira Ke Tu Mimi !!

Hubungan cinta antara pasangan pelakon, Mimi Lana dan Syafiq Kyle bukanlah rahsia untuk para peminat mereka. Ada pasang surutnya, hubungan kekasih ini pernah terput0s tahun lalu namun mereka kembali bersama tidak lama selepas itu.

Pernah memberitahu bakal mengakhir1 hubungan ini ke fasa seterusnya dalam masa terdekat, berita ini membuatkan peminat Mimi dan Syafiq teruja. Namun kedua-duanya tidak mengulas lanjut mengenai perancangan mereka itu.

Tinjauan kami di Instagram Mimi Lana, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Mimi yang anggun dalam busana berwarna hitam. Duduk di pelamin dengan inai terukir indah di tangan, posting Mimi ini membuatkan ruangan komennya dihujani ucapan tahniah.

Dengan kapsyen yang ringkas, Mimi turut berkongsikan gambar lukisan inai secara dekat. 4 jam selepas ianya dimuatnaik, posting Mimi ini telah merekodkan hampir 97 ribu tanda suka daripada peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Mimi ini meraih perhatian ramai dan sudah lebih 1000 komen semuanya mengucapkan tahniah. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah, congratulations love. Cantiknya Mimi, yeayy happy for you. Semoga Allah membahagiakan kalian Mimi dan Syafiq Kyle.. “

” Auww congrats Mimi. So pretty love, can’t wait. Lukisan inai nampak comel sangat tu, naik seri sangat muka mimi.. “

” Seriously, eh nak kahwin dah Mimi dengan Syafiq. N0 n0 n0 j4ngan cakap dah nak kahwin please. Ramai yang kecew4 ni haha.. “

” Finally, sukanya tengok Mimi berseri-seri sangat. Tahniah my favourite artis, tak sabar nak tengok majlis Mimi dengan Capik.. “

” Congratulations kak Mimi dan Abang Syafiq. Drop my tears in happy for both of you, finally. After so long, believe in trust is the key.. “

” Tahniah Mimi. Selamat menemp0h hidup baru kak Mimi dan abang capik. berita yang ditunggu-tunggu ramai peminat ni, happynya.. “

” Ee cantiknya Mimi, sweet couple akh1rnya ke jinjang pelamin juga. Mesti ramai yang pat4h hati ni haha. Tapi congrats guys, moga berbahagia selalu.. “

Namun seketika selepas itu, Mimi memuatnaik di Instastorynya perihal sebenar berkenaan gambar ini. Ini adalah majlis sepupunya dan sangkaan peminat ianya majlis Mimi dan Syafiq sama sekali tidak benar.

Nampaknya ramai peminat yang terkena sehinggakan Mimi sendiri meletakkan emoji suka di hujung Instastorynya itu. Memetik kata Mimi, andai ada berita gembira mengenai dia dan Syafiq, pastinya akan disampaikan kepada peminat.

Apa pun, Mimi memang nampak menawan dan berseri-seri bila duduk di pelamin seperti ini. Semoga dalam masa terdekat, bakal ada khabar gembira untuk peminat Mimi dan Syafiq. Stay safe dan ceria selalu Mimi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Missmimilana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..